Suhajda Szilárd és Klein Dávid elindultak a Mount Everest csúcsára

Forrás: Facebook/Suhajda Szilárd -
Mount Everest Klein Dávid Magyar Everest Expedíció 2017 Suhajda Szilárd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Suhajda Szilárd és Klein Dávid elhagyták az alaptábort, és elindultak, hogy meghódítsák a legmagasabb hegyet, a Mount Everestet.

Márciusban indult a Magyar Everest Expedíció 2017, több híresség is elkísérte a profi hegymászókat az alaptáborig. Kleind Dávid és Suhajda Szilárd azonban nem álltak meg, ők folytatták útjukat, hogy bevegyék a legmagasabb hegyet. Május 23-án a két hegymászó elhagyta a Mount Everest alaptáborát is, és elindultak, hogy csúcsra jussanak: a csúcsmászó kör előreláthatólag öt napba fog telni.

Klein Dávid és Suhajda Szilárd elindultak a Mount Everest csúcsára Forrás: Facebook/Suhajda Szilárd

Ahhoz azonban, hogy el tudjanak indulni, nagyon sok felkészülés kellett: április 7-én érkeztek meg a táborba, azóta három akklimatizációs kört is teljesítettek, majd 8000 méteren éjszakáztak, hogy felkészítsék a szervezetüket a csúcsra. Ezután mélypihenőre vonultak, és folyamatosan elemezték az időjárás-előrejelzéseket, hiszen ez létfontosságú számukra, mivel ők oxigénpalack nélkül másznak.

Mádai Vivien egy másik nővel tette próbára párja hűségéthttp://www.life.hu/sztarok/20170523-madai-vivien-pasijara-kuldott-egy-masik-not.htmlMádai Vivien őszintén vallott 20 éves kori tetteiről Várkonyi Andi műsorában. Nem semmi, amit tett... TV + SztárokOrigoAriana Grande koncertjén robbanás történthttp://www.life.hu/sztarok/20170523-ariana-grande-koncertjen-robbanas-torten-19-halott.htmlSzörnyű tragédia sújtotta a világot tegnap késő este: robbantás történt Ariana Grande manchesteri koncertjén. 22 halálos áldozat, 50 sérült. Az illetékes szervek terrortámadásról is beszélnek... TV + SztárokAFPHázasság első látásra: Lilian és Balázs is válikhttp://www.life.hu/sztarok/20170523-hazassag-elso-latasra-lilian-es-balazs-is-valik.htmlMár hetekkel ezelőtt véget ért az RTL Klub Házasság első látásra című műsora. Kamerák előtt a négyből csupán egyetlen pár nem döntött azonnal a válás mellett, de azóta ők is a különélés mellett döntöttek. TV + SztárokOrigoVajna Timi befejezte, átadta a Miss Universe Organisation jogaithttp://www.life.hu/sztarok/20170522-vajna-timi-atadta-a-miss-universe-organisation-jogait.htmlVajna Timi és Andy Vajna Cannes-ban adtak interjút Körmendi Gábornak. Érdekes dolgok derültek ki a beszélgetés során - írta meg a Bors. TV + SztárokOrigoSztárok leggázabb Instagram-bakijai: Lindsay Lohantől Britney Spearsig http://www.life.hu/sztarok/20170522-sztarok-leggazabb-instagram-bakijai.htmlA sztárok - főként a nők - előszeretettel csalnak a közösségi oldalakon közzétett fotóikon. Karcsúsítják a lábukat, derekukat, kisimítják a ráncaikat és eltüntetik a bőrhibákat. A szemfüles rajongók viszont mindig kiszúrják a turpisságot... TV + Sztárok--Curtis megmutatta új barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20170522-curtis-megmutatta-uj-baratnojet-foto.htmlJanuárban röppent fel a hír, hogy Curtis és felesége szakítottak. Sokáig próbálták megmenteni a házasságukat, de nem sikerült.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.