Egymilliárd forintot ér Kasza Tibi Facebook-oldala

Forrás: redlemon -
Facebook Kasza Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibi nagyon aktív a Facebookon, majnem egy millió követője van, akikkel minden nap aktívan kommunikál. Egy közösségi médiás szponzorációkra specializálódott szakértő elárulta a Blikknek, hogy mennyit ér a showman Facebook-oldala.

"Kasza Tibor Facebook-oldalának több mint 915 ezres követőbázisa száz százalékban organikusan jött létre, ami nagyon ritka Magyarországon. Dinamikusan fejlődik és hat-nyolc éves távlatban nézve kijelenthető, egymilliárd forintos értékkel bír és ez a tendencia egyre növekszik. Az ereje abban rejlik, hogy Tibor rengeteget kommunikál a követőivel, napi 16 órában interakcióban van a hozzászólókkal. Ezáltal az a heti elérés, amit az oldala biztosít, ideális új kampányok beindításához" - nyilatkozta a lapnak Pintér Szabolcs social media stratéga.

Kasza Tibi Facebook-oldala egymilliárd forintot ér Forrás: redlemon


A Nagy Duett zsűrijének tagja pedig ezt büszkén meg is erősítette:
"Ez a szám valóban helytálló lehet. A legnagyobb hazai cégek szeretnek velem dolgozni, mert nem csak a kampányokhoz biztosítok nagy követőbázissal rendelkező felületet, hanem a stratégiák megalkotásában is részt veszek. Napi szinten öt-tíz megkeresésre kell nemet mondanom, mert a kapacitásomba jelenleg csak olyan megállapodások férnek bele, amelyek minimum fél évre, de inkább egy évre szólnak" - mondta Kasza Tibi, aki hat éve kezdte el építgetni az oldalát, de már az Instagramon is 100.000 követője van.

Tibi azt mesélte, teljesen beszippantotta ez a világ, grafikusként, videósként, fotósként is részt vesz a projektekben. Azt tervezi, hogy TV-csatornává alakítja Facebook-oldalát, szeretne minden nap videkat mutatni a követőinek, hiszen ezeket 500 ezer -1,5 millió ember nézi meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.