Pártos Csilla nem akar kiköltözni a volt anyósa, Pécsi Ildikó házából

Fotó: Zih Zsolt/MTVA -
Pécsi Ildikó Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pártos Csilla és volt anyósa, Pécsi Ildikó között évek óta folyik a harc, főleg a vagyonmegosztásról. Az elsőfokú ítélet szerint Csillának és fiának ki kellene költöznie a művésznő villájából, de fellebeztek. Nem hagyják annyiban.

Pártos Csilla nem nyugszik bele az elsőfokú ítéletbe, miszerint ki kellene költöznie a volt anyósa, Pécsi Ildikó lakásából. A művésznő és volt menye között évek óta folyik a harc, elsősorban a vagyonmegosztásról. Pártos Csilla már évekkel ezelőtt elvált Szűcs Csabától, de a közös ügyeiket még mindig nem tudták lezárni.

A jógaoktató ugyanis még mindig abban a villában él, ami eredetileg volt férje tuladjona volt, de a válás után egy ajándékozási szerződéssel Pécsi Ildikó nevére került,

aki nem szeretné, hogy Csilla és unokája ott lakjanak. Az elsőfokú ítélet szerint augusztusban ki is kellene költözniük, de ezt nem fogadták el Csilláék.

Pártos Csilla nem akar kiköltözni Fotó: Zih Zsolt/MTVA

A másodfokú ítéletre nem kell várni, mivel mi azt a szerződést támadjuk meg, amely alapján Csaba nevéről az édesanyja nevére került az ingatlan.

Borsnak

Pécsi Ildikó börtönbe is kerülhet, ha nem fizet Pártos Csillának

Évek óta húzódik Pártos Csilla és Pécsi Ildikó ügye, és nem is fog egyhamar lezárulni. Pártos Csilla továbbra is a rokontartásért küzd, és ha a bíróság jogerősen helybenhagyja keresetét, Pécsi Ildikónak fizetnie kell, különben börtönbe is kerülhet. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Egy nap kétszer rabolták ki Gönczi Gáborthttp://www.life.hu/sztarok/20170627-egy-nap-ketszer-kiraboltak-gonczi-gabort.htmlGönczi Gábor kezdő riporterként rengeteget utazott, és a jó élmények mellett bizony összeszedett pár negatív tapasztalatot is. Egy nap kétszer is kirabolták. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSokat költ az ATV Bochkor Gáborrahttp://www.life.hu/sztarok/20170627-sokat-kolt-az-atv-bochkorra.htmlBochkor Gábor újra képernyőre kerül, méghozzá az ATV-n. Hajdú Péter gyártja majd az új műsorát, ami sokba kerül a csatornának! TV + SztárokOrigoBotrányos életrajzi könyve lesz Kamillának: ebből minden kiderül Dianárólhttp://www.life.hu/sztarok/20170627-botranyos-eletrajzi-konyve-lesz-kamillanak.htmlKamilla hamarosan megjelenő életrajzi könyvében botrányos dolgok vannak Dianáról: azt állítják, hogy a hercegnő féltékenységében tombolt, rugdosta a bútorokat órákon át, és fenyegető telefonhívásokat is indított Kamillának az éjszaka közepén. "Küldtem valakit, hogy megöljön" - ezzel hívta fel Károly szeretőjét a hercegnő. TV + Sztárok--Nővel keveredett dulakodásba Dudás Miklós, világbajnok kajakoshttp://www.life.hu/sztarok/20170627-dudas-miklos-dulakodas-verekedes.htmlBalhéba keveredett Dudás Miklós, világbajnok kajakos. Szombat hajnalban a XIII. kerületi rendőrkapitányságon kötött ki. TV + Sztárok--Unokájáról beszélt Trokán Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20170627-trokan-peter-unokaja.htmlVasárnap hozta világra gyermekét Trokán Anna színésznő. A büszke nagypapa mesélt az unokájáról. TV + Sztárok--Vajna Timi forró hangulatban bulizott a barátnőivel: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170626-igy-bulizik-vajna-timi-es-a-baratnoi.htmlNem mindennapi felvétel került fel Vajna Timi közösségi oldalára: így buliztak a barátnőivel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.