Nem tudnak megegyezni Klapka György gyerekei és özvegye

Forrás: Tények -
örökség Klapka György hagyaték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig nem született döntés Klapka György végrendeletének ügyében. Ezúttal az özvegy miatt...

Klapka György év elején hunyt el,ám öröksége még azóta sem került kiosztásra, ugyanis az Aranyember gyerekei és annak özvegye nem tudnak megegyezni. Többször kellett elnapolni már a hagyatéki tárgyalást, hol Klapka kitagadott fia, most pedig felesége miatt. Az asszony ugyanis új ügyvédet fogadott fel, aki szeretné tisztán látni a szóban forgó ügyet, hogy valósznűleg minél kedvezőbb lehessen az özvegy számára a vagyonelosztás.

Nem tudja elengedni szeretett férjét Marika Forrás: Tények

"Egy úgynevezett osztályos egyezségen dolgozunk, amely azt jelenti, hogy a megállapodás részét képezik azok a dolgok is, amelyeket a felek még életükben kaptak Klapka Györgytől. Ez azonban most biztosan nem születik meg írásban, pedig a Klapka gyerekek szóban megállapodtak" – mondta ifj. Klapka György ügyvédje, dr. Székely Andrea a Blikknek.

A probléma viszont ezzel az, hogy amíg nem egyeznek meg az örökösök, néhány cég parlagon hever és ha ez így folytatódik, akkor akár tönkre is mehet, az örökség pedig jelentősen megcsappanhat.

Demcsák Zsuzsa visszatér? Új műsorral rukkol előhttp://www.life.hu/sztarok/20170629-demcsak-zsuzsa-ujra-a-tv2-kepernyojen.htmlDemcsák Zsuzsa hosszú évek után távozott a Mokka székéből, átadva helyét ezáltal Mádai Viviennek. A sztár elmondása szerint a családi vállalkozás és gyerekei érdekében döntött a váltás mellett. Ezúttal azonban újabb pletykák ütötték fel a fejüket. TV + Sztárok--Megyeri Csilla, a rusnyázós nő popsinagykövet akar lenni- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170627-megyeri-csilla-durva-dologra-keszul-video.htmlA rusnyázós műsorvezető, Megyeri Csilla nagyon belejött a celebkedésbe. Ezúttal pedig nagy fába vágta a fejszéjét: popsi nagykövet akar lenni....Szavak nincsenek erre. TV + Sztárok--Jennifer Lawrence durván beszólt egy riporternek- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170629-jennifer-lawrence-beszolt-a-riporternek.htmlJennifer Lawrence nem volt túl udvarias, amikor egy riporter a kutyáját akarta megsimogatni... TV + SztárokBeyonce ikrei még mindig kórházban vannakhttp://www.life.hu/sztarok/20170626-beyonce-babai-meg-korhazban-vannak.htmlJó pár napja érkezett a hír, hogy a csodálatos hangú énekesnő, Beyonce életet adott ikerbabáinak. Bár hivatalos megerősítés még nem érkezett, állítják, egy kisfiút és egy kislányt hozott világra a sztármami, akik még mindig kórházban vannak... TV + SztárokPuskás Peti így képzeli a lánykérést- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170626-puskas-peti-a-lanykeresrol-video.htmlPuskás Peti és kedvese, Angéla hosszú évek óta egy párt alkotnak. Kapcsolatuk kiállta az idők próbáját, így az X- Faktor mentora lassan elérkezettnek látja az időt a házassághoz. TV + Sztárok--A Rosalinda sztárja, Thalia Sodi fölött nem múlik az idő- Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170624-a-rosalinda-sztarja-folott-nem-mulik-az-ido-foto.htmlKi ne ismerné a hajában rózsával pózoló szegény virágos lány és a tökéletes testű, gazdag orvos szerelmének történetét... A Rosalindát megformáló színésznő szépségére a mai napig emlékeznek a szappanoperát kedvelők. Ám Thalia Sodin nem fog az idő.... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.