Pécsi Ildikó és Pártos Csilla 7 év után találkozott a bíróságon

Pécsi Ildikó Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bíróságon találkozott újra kedd délután 7 év után Pécsi Ildikó és volt menye, Pártos Csilla. A két nő között évek óta folyik a harc, amely főleg a vagyonmegosztásról szól. Az elsőfokú ítélet szerint Csillának és fiának ki kellene költöznie a művésznő villájából, de fellebeztek, Pártos ugyanis rokontartási pert indította a színésznő ellen.

Pécsi Ildikót a perben Magyar György ügyvéd képviselte. "Korábban is felvetődött már György neve, ám valamiért nem kerestem fel. Régi barátok vagyunk, nemrég találkoztunk, majd ezt követően felhívtam. Ő pedig elvállalta az ügyet" – árulta el Pécsi a Blikknek. "Miután ez egy zárt tárgyalás volt, törvénysértő lenne, ha a bent elhangzottakról tájékoztatnánk a sajtót. Sor került Ildikó meghallgatására, amiről tudott, nyilatkozott, a többit írásban terjesztjük a bíróság elé" – árulta el az ügyvéd. Pécsi Ildikó arról is beszélt, hogy még soha, egy tárgyalásra sem ment el, de most, hogy Magyar elvállalta, hogy elkíséri, rászánta magát, és a következőkön is részt fog venni.

A napilap arról is beszámol, hogy az egykori anyós és meny szinte egyszerre érkezett az épületbe, ahol egy-egy halk jó napot kívánokkal üdvözölték egymást, Pártoson pedig látszott, hogy nem számított arra, hogy Pécsi is megjelenik, aki így fogalmazott: "Nekem nem menyem van, hanem felperesem".

Fotó: MTI/Zih Zsolt

Kulisszatitkok az RTL Klub Oltári Csajok telenovellájábólhttp://www.life.hu/sztarok/20170711-kulisszatitkok-az-rtl-oltari-csajok-telenovellajabol.htmlVadonatúj sorozattal jelentkezik az RTL Klub ősztől. Az Oltári csajok telenovella 100 részes lesz. A sorozat producere beengedte a kulisszák közé a Life.hu-t, ahol elmesélte, miről is fog szólni ez az új produkció.TV + Sztárok--Benkő Dániel és Bazsarózsa gyereket akarhttp://www.life.hu/sztarok/20170711-benko-daniel-es-bazsarozsa-gyereket-akar-vizsgalatokra-jarnak.htmlMár a családalapítás is szóba került Benkő Dániel és fiatal kedvese Bazsarózsa között. A pár csak arra fókuszál: hogy egészséges gyermekük szülessen. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia frizurája a szélbenhttp://www.life.hu/sztarok/20170705-liptai-claudia-frizuraja-a-szelben-is-tart.htmlLiptai Claudia fogadalmához híven naponta posztol a közösségi oldalaira. TV + SztárokOrigoSarka Kata gyönyörű dekoltázst villantott - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170711-sarka-kata-gyerekeivel-pihent-a-hetvegen.htmlGyerekeivel töltötte a hétvégét Sarka Kata, aki egy olyan fotót tett fel a Facebookra, amelyen Noncsival mosolyognak a kamerába. TV + SztárokOrigoMegmutatta szerelmét Anger Zsolt http://www.life.hu/sztarok/20170705-megmutatta-szerelmet-anger-zsolt-az-aranyelet-sztarja.htmlA szlovéniai Piranban nyaralt kedvesével, Emesével Anger Zsolt. Az Aranyélet szereplője különleges fotósorozatot készített szép barátnőjéről. TV + SztárokOrigoKözös színpadon Tóth Gabi és volt párja, Tibihttp://www.life.hu/sztarok/20170624-kozos-szinpadon-toth-gabi-es-volt-parja-trap-kapitany.htmlTóth Vera és Gabi Sister Act nevű közös formációja Molnár Tibivel bővült. Bár az énekesnő és a Tha Shudrasban megismert Trap kapitány már szakítottak, a színpadon teljes közöttük az összhang. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.