Nagy Nikoletta Josh Cartu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Josh Cartu eddig is tudta hogy kell élni, de mostmár egy szépségkirálynőt is talált maga mellé, akivel együtt élvezhetik az élet habos oldalát.

Nagy Nikolett és Josh Cartu együtt koptatják a kanadai milliárdos gumijait Szardínia szigetén. Na persze nem kell semmi rosszra gondolni, Josh ugyanis egy csodálatos királykék rolls-royce-t vásárolt, melyet a csinos magyar királynő társaságában próbált ki Olaszországban.

Nem is titkolják, hogy együtt töltik a szabadidejüket Forrás: Instagram

A sármos tesztpilóta és a hazai szépség fotókat is posztolt a közösségi oldalaikra, és úgy tűnik elég jól érzik magukat egymás társaságában. Azt nem tudni, hogy a viszonyuk milyen minőségű, ugyanis Cartu nem szokott mesélni a magánéletéről.

Mindenesetre az látszik, hogy a férfi nem spórolt a szállással se: olyan panorámájú "vityillóban" élnek, amiért még akkor is fizetni kell, ha csak rá mer nézni az ember.

Vajna Timi egykori szépségkirálynője bizony megfogta az Isten lábát...

Josh Cartu a Hősök terén bőgette a Ferrariját: Videó!

A 38 éves tesztpilóta számtalan országban rendelkezik ingatlannal, de valamiért Budapest nőtt leginkább a szívéhez, ezért itt tölt a legtöbb időt. Nemrég pedig a szokásos dolgokon túl azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy méregdrága Ferráriával elfoglalta a Hősök terét körbeölelő utakat: Videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.