Hosszú Katinka majdnem elsírta magát a versenyszám után - Videó!

Forrás: AFP/Anadolu Agency/Enes Kanli -
Hosszú Katinka sírás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész ország egy emberként izgul a vizes vb hazai versenyzőinek, köztük természetesen Hosszú Katinkának is, aki nagyon meghatódott a sok bíztatástól. Majdnem elsírta magát, amikor kiszállt a vízből.

Bepillantást nyerhetünk Hosszú Katinka életébe, videós blogban mutatja be, hogyan készül a versenyekre, és mi történik vele azután, hogy kiszállt a medencéből. Katinkának - és valószínűleg minden magyar versenyzőnek - óriási élmény, hogy hazai közönség előtt úszhat, nem csoda, hogy meg is hatódott a szurkolók tömegétől.

Hosszú Katinka majdnem sírt a verseny után Forrás: AFP/Anadolu Agency/Enes Kanli

Elképesztő élmény volt, sose fogom elfelejteni.

UPDATE: Hosszú Katinka hétfőn este aranyérmet szerzett a vb-n! Gratulálunk!

Harry herceg cipőjében jár Charlotte hercegnő - cuki fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170724-harry-herceg-cipojeben-jar-charlotte-hercegno.htmlKatalin hercegné robbantotta a cukiságbombát, és ma már az egész internet imádja, amit tett. Nézzétek meg, hogyan utánozza Charlotte hercegnő imádott bácsikáját. TV + Sztárok--Ismét Kórházba került Som Lajos, a Piramisbólhttp://www.life.hu/sztarok/20170724-ismet-korhazba-kerult-som-lajos.htmlKórházba került Som Lajos. A zenész arra ébredt, hogy nem működik a jobb lába. Kezdtben nem akar orvoshoz menni, de kórház lett a vége. TV + Sztárok--Drog: Két évet is kaphat Hujber Ferenchttp://www.life.hu/sztarok/20170724-hujber-ferenc-fuvel-bukott-meg.htmlHujber Ferenc különös posztot rakott ki a közösségi oldalára. Állítása szerint fél gramm fűvel bukott meg, egy éjszakai házkutatás alatt. Ezt nem, de a díszdobozt, amiben a fű volt, nagyon sajnálja. Az ügynek még nincs vége. TV + SztárokOrigoÚjra együtt van VV Dina és Lórihttp://www.life.hu/sztarok/20170723-ujra-egyutt-van-vv-dina-es-vv-lori.htmlA ValóVilágban jöttek össze, majd kint is együtt maradt Dina és Lóri. Később szakítottak, a lány azonban most kiposztolta, újra dúl közöttük a szerelem. TV + Sztárok--Baukó Éva szexi fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20170723-bauko-eva-szexi-fotot-posztolt-magarol.htmlVan, aki kedveli, van, aki nem, de egy dolgot nem lehet megkérdőjelezni vele kapcsolatban: Baukó Éva egyre jobb csaj. TV + Sztárok--Szűcs Judith hízni szeretnehttp://www.life.hu/sztarok/20170723-szucs-judith-hizni-szeretne-atheni-nyaralasa-alatt.htmlKi gondolná, hogy a bombatestű énekesnő nem elégedett az alakjával... Szinte senki. Ő azonban úgy véli, lehetne még tökéletesebb is a kinézete. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.