Ilyen Katinka és Shane a reggeli ébredés után - Videó!

Forrás: Youtube/IronNetwork -
ébredés Shane Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka bepillantást engedett azokba a percekbe, amiket eddig nem láthattunk: megmutatta, hogyan készülődnek reggelente Shane-nel, akinek már ébredés után is remek a sérója! 

Katinka sokkal közelebb hozza magát az emberekhez, hiszen folyamatosan csepegtet némi információt a kulisszák mögül Inside the Forge videófilmjeiben. Nemcsak medencében láthatjuk őt, a közösségi oldalainak hála egy kicsit a magánéletébe is bepillanthatunk, ami azért mindenkit érdekel, hiszen ő és Shane nagyon erős egységet alkotnak! Videóiknak hála azt is láthatjuk, hogy nekik is piszkálódással indul a reggelük!

Katinka és Shane együtt kávéznak reggelente Forrás: Youtube/IronNetwork

"Jó a hajad" - dicsérte meg Katinka ébredés után férjét, akiről megtudhattuk, hogy ő szokta készíteni reggelente a kávét! Shane nagyon figyelmes férj, de azért szokott bosszankodni is, ugyanis Katinka általában ellopja a poénjait: ő elmondja angolul, de az úszónő pedig magyarul a sajátjaként meséli tovább!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.