Újra dúl a love: Kibékült VV Mici és Krisztián

VV Mici VV Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Krisztián megcsalással vádolta Micit, a nő pedig azzal, hogy eljárt a keze, és neki kellett eltartania. Ehhez képest, most újra hatalmas a szerelem. 

A mostanában szempillákban utazó VV Mici és az edzőteremben tevékenykedő VV Krisztián nem tud elszakadni egymástól. Hiába üzentek egymásnak videóban, hiába mentek el Nádai Anikó műsorába, megbeszélni, hogy kinek mi nyomja a pici szívét, hiába mondták azt, hogy ennek vége. Kibékültek. Ezt pedig egy fotóval, és ezzel a szöveggel tudatták az emberekkel.

M aztán nem szeretnénk elrontani ezt a szerelmet. Egy tökéletes dalt is találtunk a párnak.

Kiderült: ezért szakított VV Mici és Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20170726-ezert-szakitott-vv-mici-es-krisztian.htmlA ValóVilág idején senki sem hitte, hogy együtt marad VV Mici és Krisztián, később pedig azon csodálkoztak követőik, hogy szakítottak. TV + SztárokOrigoVV Mici melleitől forr az internethttp://www.life.hu/sztarok/20170716-vv-mici-nagyon-szexi.htmlAzt is nehezen hittük el, hogy a VV után együtt marad VV Mici és Krisztián. A sok szerelmes poszt után viszont abban kételkedtünk, hogy szakítanak. Szakítottak, ám Mici bombaformában van, és azt meg is mutatta. TV + SztárokOrigoVV Mici óriásmellei a Balaton Soundon sem pihennekhttp://www.life.hu/sztarok/20170707-vv-mici-mellei.htmlSzakítás után a Balaton Soundon próbál meg visszatérni régi életéhez VV Mici. TV + SztárokOrigoFriss: Szakított VV Mici és VV Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20170702-vv-mici-es-cc-krisztian-szakitott.htmlEnnek is vége. Pedig sokáig azt hittük, hogy VV Mici és VV Krisztián kapcsolata tartós lesz. Még egy kamu-Elvis előtt is kimondták az igent. Most mégis szakítottak.TV + SztárokOrigoVV Mici megmutatta dekoltázsát a Balatonnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170623-vv-mici-bikiniben-a-balatonon.htmlNem csak Majkáék családja, VV Miciék is a Balatonon vannak, ahonnan folyamatosan érkeznek a forróbbnál forróbb fotók. TV + Sztárok--Újra dúl a love: Kibékült VV Mici és Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20170809-kibekult-vv-mici-es-krisztian.htmlVV Krisztián megcsalással vádolta Micit, a nő pedig azzal, hogy eljárt a keze, és neki kellett eltartania. Ehhez képest, most újra hatalmas a szerelem. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.