Már biztos, hogy Klapka Sandy veszi át apja, Klapka György üzleti birodalmát

Fotó: Nagy Attila [origo] -
Klapka György Klapka Sandy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klapka György halála után nemcsak az volt kérdés, hogy melyik gyereknek jut a vagyonból, hanem az is, hogy ki viszi tovább a birodalmat: ezt is sikerült tisztázniuk az örökösöknek, kiderült, ki lesz az igazgató!

Klapka György halála mély fájdalmat okozott a családnak, de emellett rengeteg tennivalót is. Szerencsére az örökösöknek a vagyon elosztásáról már sikerült megegyezniük, ugyan nem tartották be az Aranyember végakaratát, hiszen a kitagadottak is kaptak a hagyatékból. A testvéreknek arról is sikerült megegyezniük, hogy ki viszi tovább a hatalmas birodalmat: Klapka Sandy lesz az igazgató.

Ő veszi át Klapka György hagyatékát Fotó: Nagy Attila [origo]

az irodáját már elkezdtem egy kicsit átalakítani.

Pink megérkezett a Szigetre - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170809-pink-megerkezett-a-szigetre.htmlPink a Sziget Fesztivál első nagy fellépője, tőle fog felrobbanni szerda este a Nagyszínpad. Az énekesnő már meg is érkezett a helyszínre, amiről persze videót is posztolt! TV + Sztárok--Büntetőeljárás indul az Irigy Hónaljmirigyes Kabai László ellen ittas vezetés miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170809-buntetoeljaras-indul-az-irigy-honaljmirigyes-kabai-laszlo-ellen.htmlKabai Lászlót szombat éjszaka kapcsolták le a rendőrök, kiderült, hogy az Irigy Hónaljmirigy dobosa ittasan vezetett. A hatóság büntetőeljárást indít a sztár ellen! TV + Sztárok--Újra dúl a love: Kibékült VV Mici és Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20170809-kibekult-vv-mici-es-krisztian.htmlVV Krisztián megcsalással vádolta Micit, a nő pedig azzal, hogy eljárt a keze, és neki kellett eltartania. Ehhez képest, most újra hatalmas a szerelem. TV + SztárokOrigoMeghalt Glen Campbellhttp://www.life.hu/sztarok/20170809-meghalt-glen-campbell-zenesz.htmlHalálát a családja jelentette be.TV + Sztárok--Ezt mondta Kasza Tibinek Erdélyi Mónika: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170808-erdelyi-monika-helyretette-kasza-tibit.htmlBizony úgy tűnik, hogy nem mindenki hagyja szó nélkül Kasza Tibi csipkelődéseit. Erdélyi Mónika például kifejezetten felhúzta magát rajta. TV + SztárokOrigoÍgy ropja David Hasselhoff a legújabb videójában http://www.life.hu/sztarok/20170808-david-hasselhoff-durvan-ropja.htmlNem semmi, hogy a 65 éves sztár milyen lazán nyomja a legújabb klipjében. Talán ezt hívják örök fiatalságnak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.