Megszólalt a szakításukkal kapcsolatban Hajdú Péter exe, Eszter

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Hajdú Péter szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már korábban is lehetett arról olvasni, hogy Hajdú Péter és kedvese, Eszter szakítottak, ám akkor ez még vaklárma volt. Az elmúlt napokban azonban bombaként robbant a hír: most már tényleg nincsenek együtt. Szakításukat előbb a műsorvezető, majd Eszter is kommentálta. 

Közeli ismerőseik szerint mást várt Péter és mást szeretett volna Eszter a kapcsolatukról.

"Egy 28 éves, gyönyörű fiatal lány, aki szerelmes, nincs ebben semmi csodálkozni való, hogy családot és gyerekeket szeretne. Rosszul mérte fel Eszter, hogy mire van szüksége az éppen válófélben lévő, kétgyermekes férfinak. Azt hiszem, senki nem vetheti Péter szemére, hogy nem ugrik rögtön bele újra a családalapításba, hiszen még el sem vált. Bár azt mutatja, hogy jól van, igazából fel sem dolgozta, hogy élete teljesen megváltozik majd" – hivatkozik Hajdú egy jó barátjának a nyilatkozatára a Blikk.

Hajdú Péter és Eszter a Fonogram díjátadó gálán jelentek meg először együtt nyilvánosan Fotó: Polyak Attila - Origo

A napilap információi szerint a csinos lány jövőbeni férjét és gyermekei édesapját látta a producerben.

"Valóban a szakítás mellett döntöttünk Petivel. Szerencsére sikerült megbeszélni és szépen lezárni a kapcsolatunkat. Örülök az együtt töltött fél évnek" - nyilatkozta Eszter. "Közösen hoztuk meg ezt a döntést, megbeszéltük és mindketten beláttuk, hogy más élethelyzetben vagyunk, más dolgok a fontosak, én csak azt kívánom neki, hogy legyen boldog és találja meg a számításait az életben. Egy nagyon kedves lányt ismertem meg a személyében, csak jót tudok róla mondani" – tette hozzá Hajdú.

Fresh Wiki nélkül, egyedül jár fellépni Fresh Andihttp://www.life.hu/sztarok/20170808-fresh-wiki-nelkul-egyedul-jar-fellepni-fresh-andi.htmlBármelyik percben világra jöhet Wiki babája, így Andi most egyedül tartja a frontot a színpadon. Alig várja, hogy társa is visszatérjen, ráadásul a gyerkőcnek is szerepet szán a formáció életében. TV + Sztárok--Férjhez ment a rákos magyar modell, Magosi Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20170806-ferjhez-ment-a-rakos-magyar-modell-magosi-viki.htmlViki körülbelül egy éve harcol a leukémiával, és időről időre posztol is állapotáról, hogy másoknak is erőt adjon a küzdelmével. A gyönyörű modell szombaton hivatalosan is összekötötte életét kedvesével: férjhez ment. TV + SztárokOrigoÍgy fest most VV Sziszi, a ValóVilág 2 szereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170806-igy-fest-most-vv-sziszi-a-valovilag-1-szereploje.htmlFekete Szilvia Molnár Anikó mallorcai nyaralásának utolsó napján futott össze egykori ellenfelével VV Sziszivel. A VV2 bombázója évek óta Spanyolországban dolgozik táncosnőként. Anikó közös képet posztolt. TV + SztárokOrigoElhunyt Vámos György, az Echo Tv egykori műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170806-elhunyt-vamos-gyorgy-az-echo-tv-egykori-musorvezetoje.htmlÉletének 63. évében elhunyt Vámos György, az Echo Tv egykori műsorvezetője, a Magyar Hírlap volt publicistája. Temetését szűk családi körben tervezik. TV + Sztárok--Visszatér Szepesi Niki, a szexmániás úszónőhttp://www.life.hu/sztarok/20170806-visszater-szepesi-niki-a-szexmanias-uszono.htmlÚgy tervezi ,rekordot javít, méghozzá három számban is. TV + SztárokOrigoNem veti meg a piát II. Erzsébethttp://www.life.hu/sztarok/20170806-nem-veti-meg-a-piat-ii-erzsebet-brit-kiralyno.htmlHa igaz, amit a séf állít, Erzsébet királynő tud élni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.