Hujber Feri nem fizet - börtönbe is csukhatják

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu -
Hujber Ferenc börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét óriási a botrány Hujber Feri házatáján. Először felesége hívta rá a rendőrséget, majd kábitószer bitroklás vádjával nyomozás indult ellene. Az ügy lezárult, megkapta a bírósági végzést, melynek pénzbírság lett a vége - ezt saját közösségi oldalán tudatta a színész, ahogyan azt is, hogy esze ágában sincs felhagyni a droggal, sőt fizetni sem fog...

Ha nem tesz eleget fizetési kötelezettségeinek a Valami Amerika sztárja, akkor akár 75 nap börtönbűntetésre is ítélhetik. Márpedig a sztár kijelentette, hogy esze ágában sincs perkálni, sőt a füvezést sem fogja abbahagyni, ugyanis szerinte nem károsabb mint a nikotin vagy az alkohol. Bevallása szerint minden nap szív egy kis füvet, főleg elalváskor.

Hujber Feri börtönbüntetésre számíthat, ha nem fizet Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

"Amennyiben jogerőre emelkedik a végzés, a benne meghatározott időn belül ki kell fizetni a büntetést. Ha ez nem történik meg, automatikusan átváltják szabadságvesztésre, amelyet fogházban kell letölteni. A bűnügyi költség összegét pedig végrehajtónak adják ki, letilthatja folyószámláról, vihet autót, ingóságokat, vagy ráterhelheti ingatlanra, el is árvereztetheti aztmondta dr. Bacsek György ügyvéd a Bors megkeresésére.

A büntetése egyébként 150 ezer forint pénzbüntetés és 172 ezer forint bűnügyi költség, azaz összesen 322 ezer forint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.