Csősz Boglárka Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek luxuskivitelben című reality szereplőjeként ismét magyar képernyőn, a Viasat3 csatornán tűnik fel Csősz Bogi. A színésznő egy milliárdos török üzletember feleségeként manapság már Isztambulban éli irigylésre méltó életét, amelybe most bepillantást enged. Hogy mennyire trendi a pénzzel villogni Magyarországon, erről is kérdeztük Bogit.

Eljegyezték Ripli Zsuzsa színésznőt! Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170919-eljegyeztek-ripli-zsuzsannat.htmlKülönleges örömhírt jelentett be a közösségi oldalán Ripli Zsuzsa, színésznő. TV + Sztárok--Tudd meg te is, ki a Survivor cselszövője!http://www.life.hu/sztarok/20170919-lebukik-a-survivor-cselszovoje.htmlTovább fokozódik a feszültség a túlélőshow játékosai között. Már így is folyamatos a viszály, az csak rontott a helyzeten, hogy mindannyian a Holtak szigetére kerültek. TV + Sztárok--Nagy Alekosz 30 milliós perre készül a TV2 és Hajdú Péter ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20170919-nagy-alekosz-30-millios-perre-keszul.htmlNagy Alekosz nagy perre készül, amelyben érintett Hajdú Péter, és a korábbi csatornája is. A celeb beszámolója szerint 30 millió forint a tét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.