Elege van VV Aurelio szerelmének, Dominikának: a szakítást fontolgatja

VV Aurelio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Aurelio két éve alkot egy párt szerelmével, Dominikával, de a lánynál betelt a pohár. Szereti a celebet, de folyton ugyanazokkal a problémákkal küzdenek. Közösségi oldalán egyértelmű üzenetet küldött Aureliónak: „Most ennek vége"

VV Aurelio többször beszélt már kapcsolatáról, nagyon komolynak tűnt közte és Dominika között a viszony. A lány mindig ott volt mellette a bajban, és már a gyerekvállalásról is beszélgettek, de úgy tűnik, hogy megromlott a kapcsolatuk. Dominika a Facebook-oldalán üzent szerelmének, a poszt szerint Aurelio az utolsó utáni esélyét is eljátszotta, a vita főként a fiú kimaradásai miatt tört ki köztük.

VV Aureliónak változnia kell Forrás: Facebook/VV Aurelio

„Te soha a büdös életbe nem fogsz megváltozni, mindig csak ígéred. De most az utolsó utáni esélyed is .... , ott, amikor időre nem jöttél haza. És ez nem az első. Ezerből talán egyszer sikerült eddig. Nem tudom, hogy milyen RTL-es buli fontosabb annál, hogy megmentsük a két év 1 hónapunk, de őszintén, már le is .... És még sorolhatnám, hogy miket elnéztem vagy átsiklottam csak felettük. De ennek most vége" – írta Dominika, az RTL-nek pedig megerősítette, hogy besokallt.

Nem vette figyelembe azt, amit kértem tőle.

„Meg szeretném kérni, hogy változtasson ezeken a dolgokon, és figyeljen rám oda jobban. Törődjön velem többet"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.