Avril Lavigne nevére nagyon veszélyes rákeresni az interneten

Forrás: AFP/Larry Marano -
keresés Google Avril Lavigne
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eszedbe se jusson Avril Lavigne vagy Bruno Mars nevére rákeresni, az alattuk felsorolt találatok visznek ugyanis a legtöbb veszélyes oldalra.

A csalók igyekeznek kihasználni a sztárok iránti érdeklődést, ezért egyes hírességek nevére rákeresve sokszor nem azt kapjuk, amit vártunk: veszélyes oldalakra terelnek minket. A McAfee kiberbiztonsági cég összeállított egy listát arról, hogy mely celebek a legveszedelmesebbek. Az élen Avril Lavigne jár.
Az énekesnő 2002-ben lett világhírű a Complicated című számával, de egy jó ideje eltűnt a nyilvánosság elől, ugyanis Lyme-kórral küzd.

Avril Lavigne nevével jobb vigyázni Forrás: AFP/Larry Marano

Nemrég azonban bejelentette, hogy 2017-ben új albumot jelentet meg, ezért ismét felélénkült az érdeklődés az énekesnő iránt. Így viszont a csaló, megtévesztő oldalak is egyre többen lettek, az énekesnő pedig a veszélyes celebek élére került. A cég tapasztalatai szerint az Avril Lavigne free mp3 kifejezés beírása a keresőbe

22 százalékban olyan oldalakra vezeti a rajongókat, amelyek rosszindulatúak.

De nemcsak az ő nevével élnek vissza, ott van Bruno Mars is, az ő nevére rákeresve sem éri meg ész nélkül kattintgatni, de Carly Rae Jepsen, Zayn Malik és Celine Dion nevével is átverik a rajongókat - írja az MTI.

azonnal meg akarjuk szerezni az elektronikus eszközeinkre a legújabb albumokat, videókat, filmeket"

A klikkelés előtti gondolkodás hosszú időre segíthet megőrizni az internetes biztonságot"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.