Lékai Máté Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna különleges posztot tett közzé az Instagram oldalán, ezzel üzent a vőlegényének. 

Ahogy azt már megírtuk, Kiss Ramóna kezét alig fél év együttlét után kérte meg a szerelme, Lékai Máté. A szexi színésznő természetesen igent mondott, és azóta is nagyon imádják egymást. Eközben Rami karrerje is nagy fordulatot vett, hiszen a színészkedés után most műsorvezetőként is kipróbálhatja magát, az X-Faktorban és a Reggeliben is.

De eközben nem feledkezik meg a párja sikereiről sem, legutóbb erről posztolt a közösségi oldalán:

2️⃣6️⃣GÓL #ELMONDHATATLANULBUSZKEVAGYOK #66 #lekaimate #azenvolegenyem

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

Máté sportolói teljesítményével büszkélkedett a követőinek, akik természetesen együtt örültek a fiatal szépséggel. A kommenteket bogarászva azonban megtaláltuk a sportoló válaszát is, aki egyszerűen csak annyit írt: "Szeretlekkkkkk"

Kiss Ramóna szép dekoltázzsal indított a Reggeliben - Fotó!

Mint már tudjuk, Kiss Ramónával bővült a Reggeli csapata, a műsorvezető pedig mindent megtett azért, hogy a nézők élvezzék a látványt: mély dekoltázzsal készült, és ezzel magára vonta minden néző tekintetét.

Oszter Sándor és lánya, Oszter Alexandra kibékültekhttp://www.life.hu/sztarok/20171003-oszter-sandor-es-lanya-oszter-alexandra-kibekultek.htmlOszter Sándor már egy éve nem beszélt Alexandrával, de végre megtört a jég: úgy tűnik, van remény a békülésre, és végre az unokát is láthatják a nagyszülők. TV + Sztárok--Kiakadtak a rajongók Mariah Careyrehttp://www.life.hu/sztarok/20171003-kiakadtak-a-rajongok-mariah-careyre-las-vegas-i-hirek-hallatan-is-csak-a-kulsejevel-torodott.htmlMariah Careyvel éppen élő adásban készített interjút a Good Morning Britain, amikor megérkeztek a Las Vegas-i tragédia hírei. Az énekesnő azonban mint ha mi sem történt volna, tovább pózolt. Követői kiakadtak és a Twitteren olvastak be neki. TV + Sztárok--Gáspár Győző fellépéseit lemondták, öngyilkos akart lennihttp://www.life.hu/sztarok/20171003-gaspar-gyozo-fellepeseit-lemondtak-ongyilkos-akart-lenni-szegyelli-magat.htmlAmióta elkezdődött a NAV-botrány, nem találja a helyét Győzike. Állítja, lemondták a fellépéseit, ő pedig szégyelli, hogy Bea lett a családfenntartó. Olyannyira, hogy nemrégiben begyógyszerzve ült autóba, és arra is gondolt, eldobja magától az életét. TV + Sztárok--Liptai Claudia és Majka a Sztárban sztár című műsorban egyre többet veszekszenekhttp://www.life.hu/sztarok/20171003-egyre-tobbet-veszekszik-a-sztarban-sztarban-majka-es-liptai-claudia.htmlA Sztárban sztár zsűrijének nem mindig egyezik meg a véleménye, ami így is van rendjén, csakhogy két ítész nem bírja magában tartani gondolatait a másikról. Majka és Claudia hétről hétre összevesznek, legutóbb is kiborulta bili. Claudia letámadta Majkát, akit nem kellett félteni. TV + SztárokOrigoDzsudzsák Balázs egy gyönyörű szőke nővel szelfizett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171002-dzsudzsak-balazs-egy-gyonyoru-szoke-novel-szelfizett-foto.htmlDzsudzsák Balázs jó ideje a dúsgazdag szingli pasik táborát erősíti, ám úgy tűnik, ennek a korszaknak most vége: egy gyönyörű szőke orosz modellel mutatkozott.TV + Sztárok--Cserpes Laura nagyon szomorú, hogy neki kellett távoznia a Sztárban sztárból: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171002-cserpes-laura-nagyon-szomoru-hogy-neki-kellett-tavoznia-a-sztarban-sztarbol.htmlSzomorú Cserpes Laura, amiért neki kellett távoznia a Sztárban sztárból: elárulta, hogy szerinte miért ő esett ki a versenyből. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.