Schobert Norbin és Rubint Rékán gúnyolódtak a luxusfeleségek: videó

Rubint Réka Schobert Norbert Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek luxuskivitelben szereplői teljesen megütköztek Rubint Réka és Norbi házasságán. A fitneszguru viselkedését nem nagyon tudták hova tenni, így jöt röhögtek a kapcsolatukon. A történteket Réka is kommentálta. 

"Nekem tízpercenként jön az üzenet, hogy 'Anyácska, úgy hiányzol'" – mesélte Rubint Réka a többi feleségnek. "Norbi folyamatosan ír. De mi baja van? Most féltékeny? Mondd már, hogy miket ír" – szólította fel Köllő Babett a barátnőjét. Rubint büszkén olvasta fel a férjétől kapott üzeneteket, amelyben Schobert többek között azt írja: "Bármit megadnék, ha itt lennél, én a végét járom nélküled".

"Nagyon nehéz úgy jól éreznie magát az embernek, hogy közben folyamatosan rinyáló, számon kérő, „szeretlek, mucika" üzeneteket kap. Nem lehet ezt csinálni egy csajos buliban... Egyikünk párja sem csinálta ezt. Ezek az üzenetek..." – méltatlankodott Babett.

"Most jön ki rajta, hogy szerelmes?" – kérdezte Csősz Bogi, míg Smaltig Dalma csak annyit mondott: "úristen".

Az asszonyok később is kibeszélték a házaspárt, Babett szerint például Norbi olyan, mint egy kisfiú...

Íme, a két előzetes:

A Blikk megkereste Rubint Rékát, hogyan viselte, hogy a többiek kinevették. "Nem érdekel, hogy mit mondanak a kapcsolatunkról. Köztünk nincsen féltékenység, már nem létezik. Féltés van! A lányok nem tudják, hogy min mentünk keresztül Norbival. Kívánom, hogy minden szereplő találja meg ezt a mély érzelmi boldogságot, ami köztünk van. Mi nem tudunk egymás nélkül létezni. A szívműtét óta ez főleg így van, akkor átértékeltem mindent. Ha ő engem hív, mindegy, hogy hol vagyok, mit csinálok, mindig felveszem, mert a műtétkor napokig, hetekig úgy éreztem, hogy elveszítem, mert 10 százalék esélyt adtak az orvosok Norbinak a túlélésre" - mondta el Réka.

Már jónéhány év eltelt Norbi operációja óta, de egyikük sem tudja elfelejteni a történteket Forrás: Facebook/Norbi Update

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.