Cristiano Ronaldo hűtlenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha Ronaldo valóban hűtlen volt, akkor most nagy bajban van. 

Egy spanyol újság állítása szerint a többgyermekes sportlegenda viszonyt folytat egy valóság show szereplővel, Natacha Sofiával. A hírek szerint a 21 éves portugál hölgy és a focista az Instagramon kezdtek beszélgetésbe, miután Natacha egy mérkőzést követően üzenetben gratulált neki a közösségi oldalon.

Egy darabig chateltek egymással, majd egy szállodában kerítettek alkalmat egy légyottra. A 21 éves szexi bombázó nem rejtette véka alá azt sem, hogy hogy érezték magukat egymással:

A hírek szerint a lány bosszúból pakolta a kínos részleteket Forrás: TV Guia

"Fantasztikus volt az együtt töltött idő. Mindent megadtam neki, amit csak kért. Utána pedig úgy éreztük, folytatni akarjuk még, ezért újabb találkozókat szerveztünk."

Ám Ronaldo egyszer csak meggondolta magát, és mindenhonnan letiltotta a lányt, aki ezt követően az újsághoz fordult, és kiteregette a szennyest. Legalábbis Natacha szerint ez történt.

Természetesen a pletyka pillanatok alatt felborította a híresség életét, mindenki az igazságra kíváncsi. Többek között a várandós kedvese, Georgina Rodriguez is - írta meg a 101GreatGoals.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.