Karda Bea Aradszky László temetésén adott interjút

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
Aradszky László Karda Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő a gyászbeszédek közben adott interjút az egyik televíziós csatornának, a gyászolók mellett, a bazilika közepén.

A Blikk arról ír, hogy az egyik szervező szólt, hogy az interjúkat és a különböző tévés felvételeket kérik a temetés után készítsék el a gyászolókkal a médiumok, Karda Beáékat is megkérték rá, hogy ne zavarjanak senkit. Az énekesnő erre annyit mondott, hogy ne aggódjanak, gyors lesz és csendben fog beszélni.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Eltemették Aradszky Lászlót: Dévényi Tibor a szertartás után így búcsúzotthttp://www.life.hu/sztarok/20171028-eltemettek-aradszky-laszlot-devenyi-tibor-a-szertartas-utan-vallott.htmlA legendás lemezlovas, Dévényi Tibi bácsi is ott volt Aradszky László szombati búcsúztatásán a Szent István Bazilikába. Tibi bácsi a Life.hu-nak mönnyek között vallott. TV + Sztárok--Kulcsár Edináékat közelebb hozta egymáshoz az Ázsia Expressz - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171028-kulcsar-edinaek-az-eljegyzesukrol-beszeltek-az-azsia-expressz-utan.htmlKulcsár Edina és párja, Csuti együtt csinálták végig a TV2 szuperprodukciójának, az Ázsia expressznek megpróbáltatásait. De hogy közelebb hozta-e már őket a műsor, lesz-e eljegyzés, többek közt erről is meséltek a Life.hu-nak.TV + SztárokOrigoAmbrus Attila a Facebookján ír az Ázsia Expresszről és Berki Krisztiánrólhttp://www.life.hu/sztarok/20171028-ambrus-attila-viszkis-a-facebookjan-ir-az-azsia-expresszrol-es-berki-krisztianrol.htmlHamarosan indul a TV2 realityje, az Ázsia expressz, amelynek az egykori Viszkis rabló, Ambrus Attila is a résztvevője volt. TV + Sztárok--Betekintést enged Ördög Nóra a magánéletébe és az Ázsia expresszbe: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171028-ordog-nora-az-azsia-expresszrol-es-maganeleterol.htmlÖrdög Nóri az Ázsia expressz műsorvezetőjeként arra vállalkozott, hogy a nézőknek is megmutatja, hogyan készült a TV2 nagyszabású realityje. Nóri nagy döntést hozott, úgy határozott, a nézőket beavatja a magánéletébe. A miértekről a Life.hu-nak mesélt.TV + Sztárok--Bogdán Ádám a magyar válogatott és a Liverpool Fc kapusa Tóth Gabi rajongóhttp://www.life.hu/sztarok/20171028-bogdan-adam-a-magyar-valogatott-es-a-liverpool-fc-kapusa-toth-gabi-koncerten.htmlGabi legutóbbi klubkoncertjére ismert rajongója is ellátogatott. TV + SztárokOrigoRózsa György mindenkit meglepett szerelmévelhttp://www.life.hu/sztarok/20171028--rozsa-gyorgy-mindenkit-meglepett-szerelmevel-a-cirkusszal.htmlMegdöbbentő kijelentést tett az egykori műsorvezető a TV2 Mokkájában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.