Németh Kristóf nem titkolja tovább szerelmét: fotót is mutatott Zitáról

Forrás: Polyák Attila / Origo -
Németh Kristóf szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Kristóf újra szerelmes, a 42 éves színész valósággal kivirult. Új párja, Zita, szerencsére Kristóf fiával, Lócival is nagyon jól kijön.

A Barátok közt sztárja nem gondolta, hogy az idén még megtörténik vele a csoda, és újra szerelmes lesz.

Németh Kristóf újra szerelmes Forrás: Polyák Attila / Origo

"Nem akartunk titkolózni Zitával, ezért állunk a nyilvánosság elé. Persze nem bujkáltunk eddig sem, de így már nem kell félnünk attól, hogy bárki „lebuktat" minket, miközben kézen fogva sétálunk. Zita egy visegrádi hotelben dolgozik, ahová mi gyakran járunk Lócival. Már öt éve ismerjük egymást, és mindig is szimpatikusnak találtuk a másikat, közvetlen volt a viszonyunk, de az élet mindig valahogy úgy hozta, hogy sosem voltunk egyszerre szinglik. Most augusztusban azonban egyikünknek sem volt párja, ezért elhívtam egy randira, fagyizni voltunk. Ezt több randevú követte, és viszonylag hamar világossá vált, hogy jól érezzük magunkat egymással" - mesélte a Blikknek a színész, aki azt is elárulta, hogy nem csak a kisfia, Lóci, hanem családjának többi tagja is kedveli Zitát. Már elvitte november elején a nagy családi szülinapozásra, és ő is találkozott a lány családjával. A szerelmesek közös fotóját itt nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.