VV Attila állítja: egy főszerkesztő nő zaklatta

Forrás: RTLKLUB -
metoo VV Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva után VV Attila, a ValóVilág5 nyertese a Facebookra tette ki (a reggel már nem elérhető) posztját, miszerint őt is zaklatták. Állítja, azért nem kapott szerepet további tévéműsorokban, mert elutasította a főszerkesztőnő szexuális ajánlatát.  

"A mai napig megkérdezik tőlem az emberek, hogy miért nem szerepeltem a VV után soha. Na hát, az az igazság, hogy a VV5 megnyerése után én is évekig reméltem hogy még fogok majd nagy műsorokban szerepelni, a celebségre nem vágytam, de pár műsorba szívesen mentem volna. (...)Egy mai napig aktív állományban dolgozó főszerkesztő/producer NŐ, már nem is tudom a pontos beosztását, többek között nekem is tett szexuális ajánlatokat, sőt tett is konkrét dolgokat. ( nem írom le melyik TV, és a nevét sem szeretném felfedni legalábbis a mai napon így gondolom, aztán ki tudja.) Számomra teljesen idegen volt tőle ez a közeledés, visszautasítottam, 2 alkalommal is. Ennek az lett a következménye hogy az általa felajánlott szereplői szerződésem már nem lett aláírva, és az utána következő években bármilyen műsorba hívtak szerepelni, a felkérés után pár nappal mindig vissza is mondták" - tette közzé Attila és hozzátette, évente 2-3 műsorból tették végül tiltólistára.

Forrás: RTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.