Autóbalesetet szenvedett Kis Grófo: két kamionnal ütközött

Forrás: Facebook/Kis Grófo -
Kis Grófo kamion autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kis Grófo autója két kamionnal ütközött össze Tatabánya térségében. A körülmények egyelőre tisztázatlanok, ahogy az is, hogy ki sérült meg a balesetben.

Kis Grófo komoly balesetet szenvedett, két kamionnal ütközött össze az autója. A rendőrség tájékoztatása szerint 2017. december 7-én 10 óra 42 perckor az M1-es autópálya Ausztria felé vezető oldalán az 57-es kilométerszelvénynél történt az ütközés Tatabánya térségében. A baleset körülményei egyelőre tisztázatlanok.

Kis Grófo balesetet szenvedett Forrás: Facebook/Kis Grófo

A karambolban az elsődleges adatok alapján egy személy súlyosan, két személy pedig könnyen sérült. A Blikk információi szerint Kis Grófo ült abban a személyautóban, ami ütközött, azt viszont egyelőre nem lehet tudni, hogy ő vezette-e az autót, ahogy azt sem, hogy a sérültek között van-e.

Molnár Anikó lelke teljesen összetörthttp://www.life.hu/sztarok/20171207-osszetort-molnar-aniko-lelke.htmlMolnár Anikó megbánta, hogy nem úgy viselkedett eddigi élete során, ahogy az édesanyja tanította. Mindent elfojtott, és ennek meg is lett az eredménye: összetört a lelke. TV + SztárokOrigoVV Fanni vélt gyilkosa, Ifjabb B. László erőszakos ember volthttp://www.life.hu/sztarok/20171207-vv-fanni-velt-gyilkosa-egy-eroszakos-ember-volt.htmlVV Fannit a gyanú szerint Ifjabb B. László ölhette meg, aki politikai pályája mellett egy vízisport-egyesület szövetségi elnöke is volt. Akik ismerték azt mondták róla, hogy erőszakos ember volt. TV + Sztárok--Pécsi Ildikó gyászol: meghalt a barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20171207-pecsi-ildiko-gyaszol-meghalt-a-baratnoje.htmlHa nem lenne elég Pécsi Ildikónak az állandó pereskedéssel járó folyamatos idegeskedés, nemrég egy újabb csapás érte: meghalt a barátnője. TV + Sztárok--Baukó Éva: Havas Henrik hazudikhttp://www.life.hu/sztarok/20171207-bauko-eva-havas-henrik-hazudik.htmlTanúkkal is bizonyítani tudja Baukó Éva, hogy egykor Havas Henrik személyi asszisztense volt - mondja ezt azután, hogy a szexuális zaklatással gyanúsított újságíró egy videóban minden vádat tagadott. TV + SztárokOrigoNem tett beismerő vallomást VV Fanni feltételezett gyilkosa, Ifjabb B. Lászlóhttp://www.life.hu/sztarok/20171207-nem-tett-beismero-vallomast-vv-fanni-feltetelezett-gyilkosa-ifjabb-b-laszlo.htmlElőzetesben VV Fanni feltételezett gyilkosa, de a politikus még nem tett beismerő vallomást. Ifjabb B. László ellen személyi szabadság korlátozása és emberölés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. TV + Sztárok--Megszólalt Pécsi Ildikóval kapcsolatban unokája Szűcs Csabahttp://www.life.hu/sztarok/20171207-megszolalt-pecsi-ildikoval-kapcsolatban-unokaja-ifj-szucs-csaba.htmlPécsi Ildikó unokája, ifj. Szűcs Csaba a Story magazinnak mesélt kapcsolatukról. Azt mondja, nincs benne rossz érzés, nem neheztel, noha három-négy éve nem találkozott nagymamájával. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.