VV Fanni holttestét egy veszprémi erdőben is keresi a rendőrség

Forrás: Facebook/ VV Fanni -
gyilkosság Való Világ prostitució VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint azt a Life.hu is megírta, VV Fanninak november 20-án nyoma veszett. Hosszú napokig keresték őt a hatóság emberei, ám úgy tűnik, a fiatal lány már nincs életben, így holttestét kutatja a rendőrség.

Eddig arról szóltak a hírek, hogy VV Fanni holttestét a Dunába dobhatta az a férfi, aki állítólag szerelmes volt a fiatal lányba és amikor az szakítani akart vele, inkább megölte. A férfit,B. Lászlót előzetes letartóztatásba helyezték. Ügyvédje szerint védence elmondta a rendőröknek, hogy valóban szerelmi viszony fűzte az egykori villalakóhoz, ám a gyilkosságot továbbra is tagadja.

VV Fanni testét már nem a Dunában keresik Forrás: Facebook/ VV Fanni

A jelek szerint azonban egy veszprémi hatalmas erdős területre vezetnek a gyanúsított autójának GPS koordinátái, így itt is keresik a fiatal lányt, egyes jelek szerint a férfi itt áshatta el Fanni holttestét - írta meg a Bors.

"A rendőrség 0–24-ben nyomoz Fanni holtteste után, amit nagy valószínűséggel elásott a gyilkosa, így mivel óriási, nagyvadas területről van szó, az is elképzelhető, hogy sosem kerül elő a 24 éves lány teste" - mondta a lapnak egy informátor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.