Molnár Anikó állítja, hogy vibrátort kapott Havas Henriktől

Forrás: FEM3 -
Havas Henrik vibrátor metoo Molnár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva után Molnár Anikó is azt állítja, hogy zaklatta Havas Henrik. Az egykori Nagy Ő elmondta, hogy egy alkalommal vibrátort ajándékozott neki a Tanár Úr. 

Ahogy arról korábban a Life.hu is beszámolt, Baukó Éva után újabb ismert ember állítja, hogy zaklatta őt Havas Henrik. Molnár Anikó a TV2-nek adott exkluzív interjút, meéyben részletesen elmondta, hogy mi történt közte és Havas Henrik között. Molnár Anikó szerint Havas sokszor hozta őt kellemetlen helyzetbe: az ölébe tette Anikó kezét, búcsúzkodáskor pedig szájon csókolta.

Molnár Anikó állítása szerint vibrátort kapott Havastól Forrás: FEM3

nem egy rózsacsokrot kaptam tőle ajándékba, hanem egy vibrátort.

Felfüggesztették Havas Henrikethttp://www.life.hu/sztarok/20171211-felfuggesztettek-havas-henriket-atv.htmlElőször Baukó Éva majd Molnár Anikó vádolta meg Havas Henriket azzal, hogy a múltban zaklatta őket. Pár napja pedig Vágó István is előállt, hogy Havas az ő feleségét is molesztálta.TV + SztárokOrigoFülöp herceget okolják Cecília hercegnő haláláért http://www.life.hu/sztarok/20171211-fulop-herceget-okoljak-a-novere-halalaert.htmlDöbbenetes dolgok kerültek napvilágra a királyi család életével foglalkozó sorozat egyik epizódjából: állítólag Fülöp herceget okolják a nővére haláláért. TV + Sztárok--Titokzatos telefonhívás után nyomoznak VV Fanni ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20171211-titokzatos-telefonhivas-utan-nyomoznak-vv-fanni-ugyeben.htmlTovábbra sem találják a rendőrök VV Fanni, azaz Novozánszki Fanni holttestét, aki november 20-án tűnt el budapesti otthonából. Az ügyben letartóztatott férfi már vallomást tett, bűnrészességét bevalotta, de a gyilkosság elkövetését nem. A rendőrök most egy rejtélyes telefonhívást nyomoznak.TV + Sztárok--Megcsalta a férje a sikeres magyar színésznőt, Kovács Patríciáthttp://www.life.hu/sztarok/20171211-gusztos-peter-megcsalta-kovacs-patriciat.htmlNyár elején szakított Gusztos Péter és Kovács Patrícia. Gusztos most egy interjúban vallott a problémákról, és azt is elárulta, hogy az ő félrelépése volt az utolsó csepp a pohárban.TV + SztárokOrigoHavas Henrik Vágó István feleségét is zaklatta, a tévés mesélt a történtekrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-havas-henrik-vago-istvan-feleseget-is-zaklatta.htmlHavas Henriket Molnár Anikó és Baukó Éva után Vágó István is zaklatással vádolja. Mi lesz még itt? TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huVerekedés, titkos viszony, emberrablás - a mexikói színészek legnagyobb botrányaihttp://www.life.hu/sztarok/20171115-a-mexikoi-szappanopera-sztarok-legnagyobb-botranyai.htmlA mexikói szappanoperák a 90-es évek óta árasztják el rózsaszín köddel a tévénézők agyát. A vak lány, az egyszer megbotló pap, az elhagyott árva lány és a gaz csábító története közben hajlamosok vagyunk elfelejteni, hogy színészeket látunk, akiknek legalább olyan nagy botrányaik vannak, mint hollywoodi kollégáiknak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.