Kulcsár Edina Csuti fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 A szépséges modell párjával együtt menekült el, hogy kipihenjék a dolgos hétköznapokat. Bár snowboardozni mentek, Edina itt is talál alkalmat a vetkőzésre. 

Kulcsár Edina és Csuti éppen jól megérdemelt pihenésüket töltik a hegyekben, de nem vonultak el teljesen: rajongóikat folyamatosan tájékoztatják arról, hogyan mulatnak. Nemrég Csuti tett közzé egy fotót az Instagram-oldalán magukról, melyen Edina csupán egy fürdőruhában pózol. Nem vitte túlzásba az öltözködést a szép modell!

Úgy tűnik, hogy Kulcsár Edinának a teste nem, a lába viszont nagyon fázik: hosszú zoknival és gumicsizmával védekezik a felfázás ellen, de a rajongók nagy örömére a formás fenekét semmi nem takarja el.

Berki Krisztián és Hódi Pamela ugyanonnan posztoltak: együtt voltak?http://www.life.hu/sztarok/20171213-berki-krisztian-es-hodi-pamela-ugyanonnan-posztoltak.htmlBerki Krisztián és Hódi Pamela általában csak közös kislányuk miatt szoktak találkozni szakításuk óta, de nemrég ugyanonnan posztoltak fotót. Együtt voltak? TV + Sztárok--Kabát Péter így biztatta a kecskét a dzsungelbenhttp://www.life.hu/sztarok/20171213--kabat-peter-igy-biztatta-a-kecsket-a-dzsungelben-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musornaban.htmlKét kecskét kaptak a Celeb vagyok, ments ki innen! játékosai, akik nem is akárhogyan biztatták az állatokat. TV + Sztárok--Gáspár Beának nem lesz kész karácsonyra a szakácskönyve http://www.life.hu/sztarok/20171213-gaspar-bea-konyvet-szeretett-volna-kiadatni-karacsonykor.htmlElképesztő dolgokról mesélt Gáspár Bea: háttérbe kellett szorítania minden álmát a családja érdekében. TV + SztárokOrigoAnyaszült meztelenül fotózták Pásztor Annáthttp://www.life.hu/sztarok/20171213-anyaszult-meztelenul-fotoztak-pasztor-annat-foto.htmlMeztelenül, a kádban pancsol egyik friss fotóján Pásztor Anna, az Anna and the Barbies énekesnője. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoTóth Gabit gyönyörű virággal lepte meg párja - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171213-toth-gabit-gyonyoru-viraggal-lepte-meg-parja.htmlEgy gyönyörű orchideát kapott ajándékba névnapjára Tóth Gabi a Sztárban sztár + 1 kicsi-beli párjától, Fodor Eriktől. TV + SztárokOrigoIlyen karcsú lett Gáspár Virág - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171213-ilyen-karcsu-lett-gaspar-virag-foto.htmlCsodaszép tinédzser lett Gáspár Virágól: Gáspár Győző kisebbik lánya az utóbbi időben nagyon sokat fogyott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.