Meghan Markle részt vesz a királyi család karácsonyi ünnepségén

Forrás: AFP -
karácsony királyi család Meghan Markle
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, a királynő kivételez Meghan Markle színésznővel, ez pedig nagyon nem tetszik Katalinnak. Ebből még lehet feszültség kettejük között.

Történelmet írt Meghan Markle, pedig csak egy meghívót kapott. Ilyen invitálásra viszont az elmúlt években nem volt példa a királyi családban, Katalinnak nem is nagyon tetszik a dolog. Meghan Markle ugyanis meghívást kapott a király család karácsonyi ünnepségére Sandringhambe, így az ünnepeket a szerelmével és annak családjával töltheti, ami annak idején nem adatott meg Katalinnak.

Meghan Markle és Katalin nem lesznek így jóban Forrás: AFP

Ő ugyanis csak akkor kapott meghívást, amikor feleségül ment Vilmos herceghez. Előtte évekig alkottak egy párt, és soha nem tehette be a lábát a királyi karácsonyi ünnepségre, még az eljegyzésük bejelentése után sem.

Ezzel szemben Meghan Markle máris meghívást kapott,

pedig nincsenek régóta együtt Harryvel, és az eljegyzést is csak nemrég jelentették be. Nem csoda, hogy ez a lépés rosszulesett Katalinnak, de ideje túllépni rajta, ugyanis sokak szerint ez csupán a királyi család nyitottabbá válását jelzi nem pedig azt, hogy a királynő jobban szeretné Meghan Markle-t, mint Katalint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.