Rékasi Károly 2 év után visszatér a Barátok köztbe

forgatás sorozat Barátok közt visszatérés Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint 2 év után tér vissza a Barátok köztbe Rékasi Károly, a színészt a héten láthatják újra a sorozat nézői.

Rékasi Károly 2015. július 30-án szenvedett súlyos motorbalesetet, amelyet egy kétéves rehabilitáció követett. Egyszer már megpróbálkozott a visszatéréssel, ám be kellett látnia, még pihennie kell. Szerencsére ma már jól van, októberben újrakezdte a forgatásokat, és a nézők a héten már újra láthatják a Barátok közt című sorozat Bartha Zsoltjaként. A forgatókönyv szerint Barthát a börtönben alaposan megverték, és egy ideig Mexikóban kezelték a lábát.

A sorozat kreatív producere a Borsnak nyilatkozott a színész visszatéréséről.

„Közismert tény, hogy a nézők már nagyon várják Rékasi Károlyt, és vele együtt Bartha Zsolt visszatérését, a teljes stáb pedig velük örül, hogy ez megtörténhetett. Azt persze nem árulhatjuk el, hogy pontosan miért tér vissza és hogyan, de annyit elmondhatunk, hogy a külföldön töltött idő, a történtek Zsolton is nyomot hagytak. Hogy a hosszú távollét után miként tud visszailleszkedni a Mátyás király tériek életébe, az megdöbbentő fordulatokat eredményez majd, így különleges izgalmakat ígérhetünk a nézőknek" – árulta el a lapnak Szerencsés Gabi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.