Állítják, Havas Henrik kolléganőit is zaklatta az ATV-ben

Forrás: Origo -
ATV Havas Henrik metoo zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Havas Henrik szerződését nem hosszabbítja meg az ATV, mivel sajtóértesülések szerint kiderült, hogy a tévés néhány kolléganőjét is zaklatta. 

Havas Henrik zaklatási botránya Baukó Éva vallomásával indult, majd Molnár Anikó is nyilatkozott az őt ért atrocitásokról, később pedig Havas egyik volt üzlettársa is beszámolt a műsorvezető viselkedéséről. Csatornája, az ATV az első hírek kikerülésekor még nem akart foglalkozni az üggyel, de később belső vizsgálatot indítottak, ennek eredményeként pedig eldöntötték, hogy nem hosszabbítják meg Havas szerződését.

Állítólag kolléganőit is zaklatta Havas Forrás: Origo

A zoom.hu úgy tudja, ebben szerepet játszott az is, hogy kiderült, Havas néhány kolléganőjét is zaklatta. Volt, akinek a combját fogdosta, volt, akit folyamatosan ajánlatokkal bombázott, de több olyan közszereplővel is beszéltek, akik nem akartak a nyilvánosság elé állni, de szintén hasonló dolgokat szenvedtek el a tévéstől. A lap megkereste Havast is, de ő nem kívánta kommentálni a fejleményeket, mivel az ATV erre kérte őt.

Görög Zitát is fogdosta Havas Henrik: videó

Görög Zitának is meggyűlt a baja Havas Henrik illetlen közeledésével, amit szóvá is tett: a Tanár Úr viszont már akkor sem látott problémát a kéretlen fogdosásban. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Rég vártak erre: Nánási Pál örömteli bejelentést tetthttp://www.life.hu/sztarok/20171219-reg-vartak-erre-nanasi-pal-oromteli-bejelentest-tett.htmlA Nánázsia nagy sikere után érkezik Nánási Pál és Ördög Nóra újabb vlogja, méghozzá Lappföldről. A hírt a sztárapuka jelentette be a Facebookon. TV + Sztárok--Tatár Csillát zavarba hozta Ábel Anita, amikor a kapcsolatáról kérdezgette: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171219-tatar-csillat-zavarba-hozta-abel-anita-kapcsolatarol-kerdezgette-video.htmlTatár Csilla teljesen zavarba hozta Ábel Anita: kapcsolatáról faggatta a műsorvezetőt. Ki is derült egy nagyon szaftos titok: így indult Csilla és párjának szerelme TV + SztárokOrigoFábián Juli évek óta küzdött, de legyőzte betegsége: távozott, ám itt hagyta nekünk a hangjáthttp://www.life.hu/sztarok/20171219-fabian-juli-evek-ota-kuzdott-de-legyozte-betegsege.htmlFábián Juli hosszú küzdelem után hunyt el december 16-án, szombaton. Az énekesnő családja és barátai körében hunyt el, de egy darabot örökre itt hagyott magából: a dalait, és a hangját. TV + Sztárok--Megható: ezt írta Michael Schumachernek Lewis Hamiltonhttp://www.life.hu/sztarok/20171218-meghato-uzenetet-irt-michael-schumachernek-lewis-hamilton.htmlMegható üzenetet írt Michael Schumachernek egykori ellenfele, Lewis Hamilton, aki nemrég beállította a német legenda rekordját. TV + Sztárok--A kezdetektől nem szerette egymást Erdélyi Mónika és Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20171219-a-kezdetektol-nem-szerette-egymast-erdelyi-monika-es-sebestyen-balazs-az-rtl-klubnal.htmlSebestyén Balázs - az RTL Klubon elmesélte - anno úgy indított a tévécsatornánál, mikor ő is odakerült, hogy kiplakátolta a teljes öltözőt az autogramkártyáival, hogy a Mónika show házigazdája tudja: megérkezett a konkurencia.TV + Sztárok--Elárverezik Gábor Zsazsa értékeithttp://www.life.hu/sztarok/20171218-elarverezik-gabor-zsazsa-ertekeit.htmlGábor Zsazsa csaknem 100 éves volt, amikor távozott, hosszú élete során rengeteg emléktárgyat és ruhát halmozott fel, melyek most kalapács alá kerülnek: kedvenc tárgyai most a rajongókhoz kerülhet. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.