lelkiismeret-furdalás Stohl András család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András rengeteget dolgozik és emiatt családjának nélkülöznie kell őt. A színész apaként folyamatos lelkiismeret-furdalással küzd, amiért csak keveset lehet gyerekeivel.

"Az életemben már annyi minden történt, hogy nehéz olyan darabot találni, ami nem fűződik a személyes tapasztalataimhoz valamilyen tekintetben. Az Álomutazó is ilyen" - mesélte a Borsnak a sztár.

Stohl András emiatt érez lelkiismeret furdalást Forrás: Sztárban sztár

"Egy olyan apát játszom, aki kitalálja az „agyturbót", ami abban segít az embereknek, hogy kevesebb időt töltsenek alvással, így még több idejük maradjon a munkára. Én most egy olyan életfázisban vagyok, hogy rengeteget dolgozom és emiatt kevesebb időm marad a magánéletemre, így a gyermekeimre is. Ez nekem természetesen lelkiismeret-furdalást okoz. Az Álomutazóban pont egy ilyen édesapát játszom, aki a végén rádöbben, elvesztette az álmait, elvesztette a gyermeki énjét, és rájön, újra meg kell találnia a módot, hogy tudjon álmodni és a gyerekeivel foglalkozni" - magyarázta András, és azt is elárulta, miért nem tudott már évek óta nyaralni a családjával.

"Évek óta nem tudtam elmenni nyaralni, és nincs három egybefüggő nap előadás vagy egyéb elfoglaltság nélkül. Csak a munka, a munka. Ennek azonban előbb-utóbb véget kell vetni, és át kell billenteni a dolgokat úgy, hogy egy kicsit több idő maradjon magunkra. Jelen életfázisomban még az a doktor vagyok, aki feltalálta az agyturbót, még nem tartok ott, hogy legyen magamra időm. Ez olyan, mint egy nagy teherhajó, amit nehéz irányítani. De remélem, jövőre jobban tudom majd rendszerezni a dolgaimat."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.