Ezt ígéri a Tankcsapda 2018-ra

2018 Lukács László Tankcsapda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarországon először forgó körszínpados koncert az Arénában, majd Debrecenben, koncert a Balaton közepén, világturné, és televíziós show-műsorok. Ez volt a legsikeresebb magyar rockbandának, a Tankcsapdának a 2017-es éve. Az együttes tagjai most egy exkluzív interjúban mesélték el a Life.hu-nak, hogy hogyan tudják mindezt meg fejelni 2018-ban, amikor is az alapító-énekes, Lukács László betölti az 50. életévét.  

2017 a szerelmek éve: ezek a sztárok találtak új párra idénhttp://www.life.hu/sztarok/20171218-ezek-a-sztarok-talaltak-uj-parra-iden.htmlNagy egymásra találásokban, örömteli és botrányos szerelmekben is bővelkedett 2017, ugyanis a rajongók nem fogadták az összes új kapcsolatot gratulációval. Van, aki a családját hagyta el a legfrissebb szerelemért, de vannak egyszerűen csak meghökkentően furcsa párok. A lényeg azonban, hogy ők boldogok. Nézzük, kik találták meg idén a másik felüket. TV + SztárokOrigoMariah Carey 23 éves dala a legnépszerűbb karácsonyi zenehttp://www.life.hu/sztarok/20171226-mariah-carey-dala-a-legnepszerubb-karacsonyi-zene.html23 évvel ezelőtt íródott Mariah Carey All i want for christmas is you című slágere, ami azóta is töretlen sikernek örvend.TV + SztárokOrigoA sztárok legnagyobb égései 2017-ből: a részeg tudósítás és nagy bukáshttp://www.life.hu/sztarok/20171218-a-sztarok-legnagyobb-egesei-2017-bol.htmlA sztárok folyton előttünk vannak, minden lépésüket nyomon követhetjük, és bizony a kisebb-nagyobb bukásaikat is. Az idei év is meglehetősen termékeny volt, már ami az égéseket illeti: akár szándékosan, akár véletlenül történt, az internet nem felejt! Íme, 2017 legnagyobb bakijai. TV + Sztárok--A sztárok legnagyobb égései 2017-ből: a részeg tudósítás és nagy bukáshttp://www.life.hu/sztarok/20171218-a-sztarok-legnagyobb-egesei-2017-bol.htmlA sztárok folyton előttünk vannak, minden lépésüket nyomon követhetjük, és bizony a kisebb-nagyobb bukásaikat is. Az idei év is meglehetősen termékeny volt, már ami az égéseket illeti: akár szándékosan, akár véletlenül történt, az internet nem felejt! Íme, 2017 legnagyobb bakijai. TV + Sztárok--Teltházzal debütált az Álomutazó: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20171226-telthazzal-debutalt-az-alomutazo-fotok.htmlTöbb mint négyezer néző előtt zajlott a legújabb szuperprodukció, az Álomutazó első előadása 26-án délelőtt 11-kor a volt SYMA csarnokban. Aki kíváncsi, még az év végéig együtt utazhat a hősökkel az álmok világába... TV + SztárokOrigoKhloe Kardashian megmutatta hatalmas pocakját: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171226-khloe-kardashian-megmutatta-hatalmas-pocakjat-video.htmlKhloe Kardashian nem rejtegi többé pocakját. A várandós világsztár ezúttal szexi flitteres összeállításban mutatta meg hatalmas hasát.TV + Sztárok--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.