Gyászol Nótár Mary: elhunyt az édesanyja

édesanya halál Nótár Mary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzasztó tragédia érte karácsonykor Nótár Mary-t: súlyos betegség után elhunyt az édesanyja.

Nótár Mary december 24-én tudatta követőivel a tragikus hírt, miszerint hajnalban elhunyt az édesanyja.

Drága anyukámat ma hajnalban az Isten magához szólította. Anyukám, örökké szeretlek!" – írta a Facebookon a gyászoló énekesnő.

A Blikk úgy tudja, Nótár Mary édesanyja évek óta ápolásra szorult. Gyógyíthatatlan immunbetegséggel született és 6 éve kezdett el rohamosan romlani az állapota. Ez idő alatt háromszor volt agyvérzése.

Amikor 2011 őszén anyukám immunrendszere tönkrement, vele együtt lelkileg összeomlott az egész család is. A következő egy évben édesanyám két kisebb és egy nagyobb agyi infarktust is kapott. Soha nem hagytuk magára! Négy klinikán is kapott kezelést, az orvosok gyakran megengedték, hogy késő estig ott lehessünk mellette. Bizonyára ők is látták, mennyi erőt adunk neki." – árulta el az énekesnő még korábban a lapnak.

Azt egyelőre nem tudni, a tragédia miatt folytatja-e a Sztárban sztár + 1 kicsi című műsort, amelyben Radics Jani partnereként szerepel hétről hétre.

Babát vár a csinos magyar műsorvezető, Takács Ritahttp://www.life.hu/sztarok/20171222-babat-var-a-csinos-magyar-musorvezeto-takacs-rita.htmlMásodik gyermekét várja a Sport TV csinos műsorvezetője, Takács Rita. A kicsi januárban látja meg a napvilágot. TV + Sztárok--Tóth Gabi új frizurát villantott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171222-toth-gabi-uj-frizurat-villantott-foto.htmlTóth Gabi alaposan megváltoztatta a külsejét, legalábbis ami a frizuráját illeti: ezúttal göndör hajra váltott. TV + SztárokOrigoRadics Gigi vége smink nélkül is megmutatta arcát - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171222-radics-gigi-vege-smink-nelkul-is-megmutatta-arcat-foto.htmlNem mindennapi szelfit osztott meg követőivel Radics Gigi, a fiatal énekesnő ezúttal smink nélkül, természetes szépségében látható. TV + SztárokOrigoKiköpött apja Roberto Carlos magyar fia - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171222-kikopott-apja-roberto-carlos-magyar-fia-foto.htmlÉdesanyjával, Horváth Alexandrával Madridban él Roberto Carlos magyar fia, Cristofer. A kisfiú le sem tagadhatná édesapját, annyira hasonlítanak egymásra. TV + Sztárok--Bikiniben mutatta meg alakját Pintér Tibor 20 éves barátnője, Fridahttp://www.life.hu/sztarok/20171222-bikiniben-mutatta-meg-alakjat-pinter-tibor-20-eves-baratnoje-frida.htmlMásodik lett a Miss Hungary 2017 szépségversenyen Pintér Tibor 20 esztendős barátnője, Friderika. A gyönyörű lány a verseny során bikiniben is megmutatta tökéletes alakját. TV + SztárokOrigoIkerlányai születtek Nick Vujicicnek - Tündéri fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171222-ikerlanyai-szulettek-nick-vujicicnek-tunderi-foto.htmlMegszülettek Nick Vujicic ikergyermekei. A tündéri Oliviáról és Ellie-ről már egy fotót is megosztott az immár négygyermekes édesapa. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.