Zámbó Árpy Jimmy haláláról nyilatkozott: szeretné tudni az igazságot

Zámbó Árpy Zámbó Jimmy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába telt már el 17 év azóta, hogy távozott a Király, testvére, Zámbó Árpy még mindig szeretné megtudni az igazságot arról a végzetes napról.

Az új év második napja szomorúságot hoz Zámbó Jimmy családjának és rajongóinak életébe: ekkor távozott ugyanis a Király az élők sorából. Ezen a napon a csepeli temetőben rengetegen róják le tiszteletüket Jimmy sírjánál, testvére, Árpi is így szokott tenni. Hiába telt már el 17 év a szörnyű tragédia óta, megnyugodni teljesen még nem tudott a család egy része, nem tudják ugyanis, hogy mi történt pontosan a végzetes napon.

Zámbó Jimmy halála még mindig rejtély

"

nehéz abban a tudatban élni, hogy nem tudjuk, mi az igazság.

Borsnak

Így emlékezik meg apjáról, Zámbó Jimmyről Krisztián

17 évvel ezelőtt távozott az élők sorából Zámbó Jimmy, halálának híre az egész országot megrázta. Hiába telt el sok év, családjának ez az időszak még most is borzasztóan fájdalmas: Krisztián elárulta, ő hogyan emlékezik meg édesapjáról. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.