Viaszbaba: Újabb részlet a leszbikus színésznő és barátnője kapcsolatából: fotó

Forrás: Chéri Hérouard -
viaszbaba leszbikus színésznő leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Viaszbaba - Színésznőt szerettem című blogot az a fiatal, egyelőre ismeretlen nő írja, aki állítása szerint hosszú évekig volt szeretője egy ismert és elismert magyar színésznőnek. Számos durva információt osztott már meg blogján és könyvében, íme egy újabb kemény történet. Sőt végre az is kiderül, hogy néz ki...

"Néhány nappal múltam 24 éves, és már három éve éltem együtt az ország ismert művésznőjével, mikor egyik délután a Színésznő kamasz fia az utolsó pillanatban (az exférj egyértelmű utasítására, mondván, látott engem reggel az utcán kutyát sétáltatni, emiatt nem találkozhat a 16 éves fiú az anyjával... - igen, mi ilyen abszurd világban éltünk) megint lemondta a lehetséges találkozót, kétségbe ejtve ezzel az anyai "muszáj" érzést a Színésznőben. Egy ideig vigasztaltam, próbáltam megnyugtatni, esetleg más programot kitalálni - Vele lenni -, mígnem dühe és fájdalma átcsapott az én hibáztatásomba; csupán percek teltek el, de már az előszoba szőnyegén feküdtem tele lila-zöld véraláfutásokkal, zúzódásokkal, fájdalmakkal, értetlenül, mozdulatlanul." - kezdte újabb történetét az egykori szerető.

Újabb történetet mesélt a leszbikus színésznő egykori szeretője Forrás: Chéri Hérouard

"Két hét múlva tudtam először utcára menni, be kellett mennem a főiskolára vizsgázni - a sötétlila foltokat, amik kilátszódtak a ruhából lesminkeltem, a térdemre pedig egy farmert erőltettem; az egész lábszáram koromfekete volt és rettenetesen fájt. Kérdezték az iskolában, hogy miért sántítok.
"Megcsúsztam az utcán egy lefagyott vízátfolyáson...."

A kegyetlen bánásmód mellett mást is megtudhatunk a blogból: kiderül végre, hogy néz ki a színésznő szerleme. Képeket töltött fel magáról, melyeket ITT nézhetitek meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.