Négy napon át autózott VV Fanni holttestével gyilkosa

gyilkosság holttest Novozánszki Fanni bűnügy VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legfrissebb információk szerint VV Fanni feltételezett gyilkosa napokig a csomagtartójában lévő holttesttel járta az országot, így már nemcsak Budapesten és pár vidéki városban, hanem az egész országban keresik az áldozat tetemét. A rendőrség kiemelt ügyként kezelik Fanni eltűnését.

A Blikk úgy tudja, november 20-án eltűnt nőt már aznap megölhették, ám a gyanúsított nem szabadult meg azonnal a holttesttől, ami legalább négy napig a bérelt autó csomagtartójában volt. Majdnem az egész országot bejárta vele, így azt sem lehet tudni, hogy végül hol rejtette el Fanni testét. A napilap szerint a rendőrség időt és pénzt nem kímélve éjjel-nappal kutat a holttest után, minden létező eszközt bevetnek, hogy rábukkanjanak. Egy egész bűnügyi csapat dolgozik az ügyön, drónokkal, kutyákkal és élőlánccal keresik a testet.

"A nyomozásra való tekintettel nem árulhatok el részleteket. Azt elmondhatom, hogy kegyeleti okok miatt a Novozánszki család nagyon várja, hogy előkerüljön imádott lányuk holtteste, mert az édesanyja szeretné elhamvasztatni" - nyilatkozta dr. Lichy József, Fanni családjának az ügyvédje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.