Filmbéli szerelme valójában megcsalta Ambrus Attilát

2018.01.17. 10:19

Őszintén mesélt az - ahogy ő fogalmaz - "értelmiségi nőhöz" fűződő viszonyáról, aki nem csak a filmben létezett, hanem a valóságban is. 

Ahogy azt már megírtuk, tavaly novemberben mutatták be Antal Nimród akciófilmjét, A Viszkist, amely Ambrus Attila kalandos életét mutatja be. A történetről tudni érdemes, hogy nagy százalékban fedi a valóságot, ugyanis az egykori bankrabló nagyon pontosan elmesélt mindent az akkori életéről. A bemutató után nem sokkal interjút adott a Life.hu-nak, amelyben elárulta, mit gondol a produkcióról

Sokak fejében megfordult azonban, hogy a kőkemény akciótörténetbe illesztett szerelmi szál vajon mennyire fedi a valóságot? Tényleg volt egy nő a Viszkis életében, aki elhagyta, mikor lebukott? 

Ambrus Attila elmesélte, hogyan viszonyult a nőkhöz bűnöző korábanForrás: Mtl

"Ez egy megtörtént eset, valóban volt egy értelmiségi barátnőm. Angoltanárnő volt, mérnök szülőkkel, így kicsit gondban voltam a családi találkozókon, mert nem tudtam például késsel, villával enni. De ez a hölgy a valóságban nem hagyott ott, amikor elkaptak, hanem megcsalt, és én hátráltam ki a kapcsolatból" - mesélte Attila, aki azt is bevallotta, hogy nem ez a nő volt az egyetlen, akihez érzékeny szálak fűzték abban az időben. 

"Párhuzamosan három, négy, öt barátnőm volt. Nemigen akartam elkötelezni magam, ráadásul a hölgy idősebb is volt nálam.(...) Sokan hozzám akartak jönni, gyereket akartak szülni nekem. De mindig tisztában voltam vele, hogy egyszer elkapnak, és ezért nem is akartam családot alapítani" - írta meg a Bors

Ambrus AttilaszerelemA viszkismegcsalás