Filmbéli szerelme valójában megcsalta Ambrus Attilát

Forrás: Mtl -
A viszkis Ambrus Attila szerelem megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őszintén mesélt az - ahogy ő fogalmaz - "értelmiségi nőhöz" fűződő viszonyáról, aki nem csak a filmben létezett, hanem a valóságban is. 

Ahogy azt már megírtuk, tavaly novemberben mutatták be Antal Nimród akciófilmjét, A Viszkist, amely Ambrus Attila kalandos életét mutatja be. A történetről tudni érdemes, hogy nagy százalékban fedi a valóságot, ugyanis az egykori bankrabló nagyon pontosan elmesélt mindent az akkori életéről. A bemutató után nem sokkal interjút adott a Life.hu-nak, amelyben elárulta, mit gondol a produkcióról.

Sokak fejében megfordult azonban, hogy a kőkemény akciótörténetbe illesztett szerelmi szál vajon mennyire fedi a valóságot? Tényleg volt egy nő a Viszkis életében, aki elhagyta, mikor lebukott?

Ambrus Attila elmesélte, hogyan viszonyult a nőkhöz bűnöző korában Forrás: Mtl

"Ez egy megtörtént eset, valóban volt egy értelmiségi barátnőm. Angoltanárnő volt, mérnök szülőkkel, így kicsit gondban voltam a családi találkozókon, mert nem tudtam például késsel, villával enni. De ez a hölgy a valóságban nem hagyott ott, amikor elkaptak, hanem megcsalt, és én hátráltam ki a kapcsolatból" - mesélte Attila, aki azt is bevallotta, hogy nem ez a nő volt az egyetlen, akihez érzékeny szálak fűzték abban az időben.

"Párhuzamosan három, négy, öt barátnőm volt. Nemigen akartam elkötelezni magam, ráadásul a hölgy idősebb is volt nálam.(...) Sokan hozzám akartak jönni, gyereket akartak szülni nekem. De mindig tisztában voltam vele, hogy egyszer elkapnak, és ezért nem is akartam családot alapítani" - írta meg a Bors.

A stíluskirálynő időutazása: 18 fotó a ma 30 éves Tóth Gabirólhttp://www.life.hu/sztarok/20180107-15-foto-a-ma-30-eves-toth-gabirol.htmlTóth Gabi 2004-ben indult a Megasztár második szériájában. Akkor volt 16 éves, és bár nővérével ellentétben a tehetségkutatót nem nyerte meg, gyakorlatilag az egész élete megváltozott, és mára az ország legsikeresebb énekesnője lett. Hullámvölgyek, megannyiszor megváltoztatott külső, egyre érettebb dalok, szakmai sikerek. Ezek jellemzik a ma 30 éves Tóth Gabi elmúlt éveit. TV + Sztárok--Combot villantott Béres Alexandra - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180117-combot-villantott-beres-alexandra-foto.htmlRégen láthattuk ennyire dögösnek Béres Alexandrát, a fitneszkirálynő friss fotóján combját is megvillantotta. TV + Sztárok--Többet mutat magából Erős Antónia: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20180117-eros-antonia-egyre-tobbet-mutat-magabol.htmlErős Antónia kicsit lazított a szabályokon, így most mi is többet láthatunk a magyar hírességből. TV + Sztárok--A pénz miatt kellett meghalnia VV Fanninakhttp://www.life.hu/sztarok/20180117-a-penz-miatt-kellett-meghalnia-vv-fanninak-uj-nyomon-a-rendorseg.htmlKorábban arra gyanakodott a rendőrség, hogy feltételezett gyilkosa féltékenységből ölhette meg VV Fannit. A legújabb információk szerint azonban az ok teljesen más: méghozzá a pénz. TV + SztárokOrigoHalottkereső kutyával, kutak mélyén keresik VV Fanni holttestéthttp://www.life.hu/sztarok/20180117-halottkereso-kutyaval-kutak-melyen-keresik-vv-fanni-holttestet.htmlNémet halottkereső kutyát béreltek, és azzal keresik az egykori villalakó tetemét, akit a család ügyvédje szerint elhagyott kútba dobhattak. TV + Sztárok--Így reagált Sharon Stone arra a kérdésre, zaklatták-e szexuálisan - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180116-igy-reagalt-sharon-stone-arra-a-kerdesre-zaklattak-e-szexualisan-video.htmlElképesztő jelenetnek lehetettek szemtanúi azok, akik látták azt az interjút, amit Sharon Stone-nal készített a napokban az egyik amerikai tévécsatorna. A felvétel azóta az egész internetet bejárta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.