Megszólalt Hosszú Katinka, ezért nem indult az úszóversenyen

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
felkészülés úszóverseny Hosszú Katinka verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka nem indul az idei év első komolyabb úszóversenyein, ám eddig nem kommentálta az okokat. Most végre megszólalt.

Hosszú Katinka és férje házassága néhány hónappal ezelőtt zátonyra futott. A páros a pletykák miatt kénytelen volt megerősíteni a hírt, ám további információt nem adtak magánéletükkel kapcsolatban. Komoly találgatások keltek szárnyra ennek ellenére, sokan tudni vélik, hogy ha Katinka nem Shane Tusuppal edz ezek után, akkor az edző havi egy millió forintos fizetéstől esik el, sőt egyesek véleménye alapján már nem lesz helye a magyar úszóvilágban sem.

Katinka megszólalt: ezért hagyott ki két versenyt Fotó: Szabó Gábor - Origo

Katinkának már döntenie kellett volna az ügyben, ám elhalasztotta az erre vonatkozó tárgyalás időpontját. De nem csak azt! Az idei év első két versenyére sem akkreditáltatta magát, pedig az egyik neves úszóbajnokság vele promózta a megmérettetést.

Sokan várták, hogy az Iron Lady tiszta vizet öntsön a pohárba:

"A formám nem az igazi, én pedig nem állok úgy rajthoz, hogy nem érzem tökéletes állapotban magam. Nem tudok félvállról venni egyetlen egy versenyt sem. A formába hozás időszakában a sérülés kockázata is jelentős, nem szeretnék hosszabb kihagyást emiatt." - ecsetelte a Borsnak Hosszú Katinka szavait a sajtósa, Kiss Kinga.

"Nem tudom megmondani, meddig tart ez az átmeneti időszak, ahogy azt sem, mikor készül újra együtt a sikeres páros" - tette hozzá a sajtófőnök.

Sebestyén Ági egy szál fehérneműben pózolt a hóban: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180122-sebestyen-agi-egy-szal-fehernemuben-pozolt-a-hoban-video.htmlSebestyén Ági, Vajna Timi után szabadon egy szál fehéreműben pózolt a hóban. TV + SztárokShane Tusup majdnem összeverekedett az úszók volt kapitányával, Hargitay Andrássalhttp://www.life.hu/sztarok/20180123-shane-tusup-majdnem-osszeverekedett-az-uszok-volt-kapitanyaval-hargitay-andrassal.htmlAlig akadt olyan magyar úszóedző, akivel Shane Tusup még nem veszett össze. A legnagyobb gondja pedig valószínűleg Hargitay Andrással, a korábbi szövetségi kapitánnyal voltak. Vitájuk majnem tetlegességig fajult.TV + SztárokOrigoŐszintén vallott válásáról Várkonyi Andrea - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180123-oszinten-vallott-valasarol-varkonyi-andrea.htmlVárkonyi Andrea azelőtt volt férjnél, hogy összejött Bochkor Gáborral. Egykori párjával összesen 7 évig voltak házasok. A műsorvezető most őszintén vallott válásáról. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoMegszólalt a Story4 vezetője: ezért rúgták ki Kadarkai Endréthttp://www.life.hu/sztarok/20180123-megszolalt-a-story4-vezetoje-ezert-rugtak-ki-kadarkai-endret.htmlKadarkai Endre a közösségi oldalán jelentette be, hogy csatornája azonnali hatállyal megszünteti az Arckép és a Nemadomfel című műsorainak gyártását. Most a Story4 vezetője is nyilatkozott.TV + SztárokOrigoBaukó Éva újra szerelmes: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180123-bauko-eva-ujra-szerelmes.htmlBaukó Éva már nagyon régóta egyedülálló, de úgy tűnik, hogy ennek vége: bevallotta, hogy újra szerelmes. TV + Sztárok--Kiderült: kislányt hord a szíve alatt ÉNB Majahttp://www.life.hu/sztarok/20180123-kislanyt-hord-a-szive-alatt-enb-maja.htmlTerhesfotózáson vett részt az Éjjel-Nappal Budapest korábbi szereplője, Cséffalvay Dorka, aki végre elárulta, kislányt vagy kisfiút hord-e a szíve alatt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.