Szakított menyasszonyával L.L. Junior

Forrás: facebook/L.L. Junior -
szakítás L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan már írtunk róla, L.L. Junior titokként kezeli a közte és Körtvélyessy Zsolt lánya között lévő viszonyt, de már napokkal ezelőtt felmerült: kapcsolatuknak vége. A szemfülesek kiszúrták, hogy a Facebookon sem ismerősei egymásnak, valamint Kinga átállította kapcsolati státuszát. Eddig az volt beállítva, hogy eljegyezve, de most a következő olvasható: nincs megjeleníthető kapcsolat.

"Mind a ketten csalódtunk a másikban, és azt hiszem, hogy mást is láttunk bele egymásba, mint ami a valóság. Mást vártunk egymástól és a kapcsolattól. Szomorúan, de külön várjuk most, hogy a jóisten jó irányba tereljen minket, és jöjjön egy sugallat, hogy mi is a mi utunk. Szóval most türelmi idő van" - nyilatkozta a Blikknek a zenész, de azt cáfolta, hogy harmadik lépett volna a képbe.

A lap Kingával nem tudott beszélni, de édesapja Körtvélyessy Zsolt megszólalt: "Ez a lányom magánélete, amibe én sose szólnék bele. Ez az ő dolguk".

Forrás: facebook/L.L. Junior

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.