Berki Krisztián új kedvesével, Katona Renátával posztolta ki első közös képüket

Katona Renáta cukrász szerelem síelés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár napja röppent fel a hír, hogy Berki Krisztiánnak új barátnője van. Azóta kiderült, hogy az üzletembera kecskeméti Katona Renátával jött össze. Itt az első fotó is róluk.

"Egymásba csúsztunk" - áll annál a képnél, amelyet Berki Krisztián posztolt közösségi oldalára, és új kedvesével, Katona Renáta cukrászda-tulajdonossal látható rajta. Már korábban megírtuk, hogy Berki nem is akárkivel esett szerelembe: Renáta 2011-ben, 19 évesen már a szépségkirálynő választás döntőjébe is bejutott.

Egymásba csúsztunk ⛷ #obertauern #dejovolt #ski #friendshipgoals #friends #aberki #lovemylife

a berki (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés,

Kiderült, már nem dolgozik együtt Nádai Anikó és VV Aureliohttp://www.life.hu/sztarok/20180220-kiderult-mar-nem-dolgozik-egyutt-nadai-aniko-es-vv-aurelio.htmlMár nem dolgozik együtt Nádai Anikó és szerelme, VV Aurelio, a férfi ugyanis egy másik műsorban kapott munkát. TV + SztárokOrigo50 év elteltével újra találkoztak az Egri csillagok legendás szereplői - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180220-50-ev-elteltevel-ujra-talalkoztak-az-egri-csillagok-legendas-szereploi-foto.html50 évvel a legendás mozifilm után a színpadon elevenedik meg az Egri csillagok. Az egykori színészek ezen apropóból most újra összejöttek. TV + SztárokHiába kérte meg barátnője kezét Zámbó Krisztián, nem kapott választhttp://www.life.hu/sztarok/20180220-hiaba-kerte-meg-baratnoje-kezet-zambo-krisztian-nem-kapott-valaszt.htmlZámbó Krisztián megkérte kedvese kezét, ám Zsuzsi egészen eddig még nem mondott neki igent, így egyelőre az is kérdéses, mikor kerül sor az esküvőre. TV + Sztárok--Súlya miatt alázták meg Cseke Katinkáthttp://www.life.hu/sztarok/20180220-cseke-katinkat-a-sulya-miatt-alaztak-meg.htmlCseke Katinka Várkonyi Andrea műsorában vallott őszintén arról, micsoda megaláztatás érte őt évekkel ezelőtt: úgy meglepődött a sértő szavakon, hogy meg sem tudott szólalni.TV + SztárokOrigoBrutális gyémántgyűrűt posztolt Vajna Timi - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180220-brutalis-gyemantgyurut-posztolt-vajna-timi-foto.htmlHatalmas gyémántgyűrűt villantott az Instagramon Vajna Timi. Rajongói is elámultak, ám akadt olyan, aki egyből azt kérdezte, vajon kitől kapta... TV + SztárokOrigoÚjabb sztárházasság ért véget: 14 év után válik Rebecca Gayheart és Eric Danehttp://www.life.hu/sztarok/20180220-14-ev-utan-valik-rebecca-gayheart-es-eric-dane.htmlSorra mennek tönkre a sztárházasságok. Most Rebecca Gayheart és Eric Dane döntött úgy, hogy elválnak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.