Bikinis fotója miatt bántják Schobert Larát: fotó

fotó Schobert Lara támadás Schobert Norbert bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Larát több mint 70 ezren követik Instagramon. Nem is csoda, hiszen a 14 éves sztárcsemete felnőtt bloggereket megszégyenítő módon posztol közösségi oldalára. Ám sokaknak ez nem tetszik.

Bikinis fotója váltott ki nemtetszést követőiből. Sokak szerint nem kellett volna ezt a fotót kitennie. Nem értjük, miért?!

❄️ℓove мe σr ℓeave мe

Surány Gang Bross (@lara_schobert_official) által megosztott bejegyzés,

A Blikk megkereste Schobert Norbit is, hogy mit gondol ezektől a lányát ért támadásokról.

Mi nem szólunk bele, azt posztol a követőinek, barátainak, amit akar. A közösségi oldalai nem irányítottak, nem szponzoráltak. Ha valami hülyeséget akarna kitenni, azt nem engednénk, de nem is történt még ilyesmi. Sokkal jobban és szelíden kezeli a kritikákat, mint mi. Ő simán visszaválaszolja bárkinek, hogy „figyelj, te nem ismersz engem, én sem téged, ezért kérlek, ne ítélj el", és nem is idegesítik fel ezek. Nagyon felnőtt és nyugodt módon áll ezekhez a beszólásokhoz, pedig sok a lelkibeteg ember, és az internet ezeknek az embereknek a melegágya - mesélte Norbi.

Palvin Barbi szexi bikiniben várja a nyarat: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180303-palvin-barbi-szexi-bikiniben-varja-a-nyarat-foto.htmlPalvin Barbinak is elege van már a mínuszokból és a hidegből: így csalogatja magához a nyarat. TV + SztárokOrigoMeghalt a régi Tóth Vera: újjászületett az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20180303-meghalt-a-regi-toth-vera-ujjaszuletett-az-enekesno.htmlPeller Mariann „Utazás a lelked körül" című műsorának legújabb vendége, Tóth Vera nyújt betekintést életének kevésbé ismert részeibe és mesél újjászületéséről a LifeTv ezoterikus műsorának legújabb részében.TV + SztárokOrigoHalálos veszélybe került Bódi Sylvi: 400 méternyit csúszott víz alatt a deszkájával: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180303-halalos-veszelybe-kerult-bodi-sylvi-400-meternyit-csuszott-viz-alatt-a-deszkajaval-foto.htmlBódi Sylvi nagy veszélybe került, amikor egy hatalmas hullám maga alá temette és 400 méteren át a víz alatt tartotta. TV + SztárokOrigoEzek a sztárok gyűlölik egymást: Julia Roberts és Nick Nolte sosem játszanának újra együtthttp://www.life.hu/sztarok/20180302-ezek-a-sztarok-gyulolik-egymast-julia-roberts-es-nick-nolte-sosem-jatszananak-ujra-egyutt.htmlHiába profik, egymás iránti ellenszenvüket nem mindig képesek palástolni. Egyes színészek olyan mélyről jövő gyűlöletet éreznek egymás iránt, hogy még a közös munka gondolatától is kiveri őket a víz. Julia Roberts például soha nem játszana még egyszer együtt Nick Nolte-val, de nehéz lenne elképzelni egy Jennifer Aniston és Angelina Jolie főszereplésével készült filmet is. TV + SztárokOrigoMeghalt a régi Tóth Vera: újjászületett az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20180303-meghalt-a-regi-toth-vera-ujjaszuletett-az-enekesno.htmlPeller Mariann „Utazás a lelked körül" című műsorának legújabb vendége, Tóth Vera nyújt betekintést életének kevésbé ismert részeibe és mesél újjászületéséről a LifeTv ezoterikus műsorának legújabb részében.TV + SztárokOrigo65 ezer szavazat érkezett az olvasóktól a jelöltekre a Glamour Gála előtthttp://www.life.hu/sztarok/20180302-65-ezer-szavazat-erkezett-az-olvasoktol-a-jeloltekre-a-glamour-gala-elott.htmlTizedik születésnapját ünnepelte a GLAMOUR magazin neves díjátadója, a Women of the Year. A Várkert Bazárban megrendezett eseményen idén is hét kategóriában hirdettek győztest. Az év énekesnőjét, Az év színésznőjét, Az év vállalkozóját, Az év lakberendezőjét, Az év divattervezőjét és Az év közösségi média sztárját az olvasók szavazhatták meg, míg Az év hősnőjét a szerkesztőség választotta meg. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.