Őrjöngés miatt áll bíróság elé Shane Tusup

Forrás: Instagram/tusup11 -
őrjöngés bíróság Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly áprilisban, a debreceni országos bajnokságon Shane Tusup nagyon messzire ment. A medence mellett fenyegette és lökdöste Darren Wardot, az Iron Aquatics edzőjét, mert nem nevezte be a versenyre a férfi váltót - tudta meg a Blikk.

"Te barom, ha még egyszer ilyet csinálsz, megöllek!" - ordította Tusup Wardnak. A trénertől később meg is vált az Iron Aquatics, ő pedig most jogi útra terelte a dolgot, munkaügyi és személyiségi jogi pert indított. A munkaügyi dolgot rendezték bíróságon kívül, Ward végkielégítést kapott, a személyes dolgokban viszont nem tudtak megegyezni. Ítélethirdetés március 8-án lesz. Ward azt kérte a bíróságtól, hogy állapítsák meg megsértették személyiségi jogait.

Shane Tusup őrjöngése miatt áll bíróság elé Forrás: Instagram/tusup11

„A felperes kérése továbbá, hogy a bíróság tiltsa el az alpereseket a további jogsértéstől, s kötelezze őket arra, hogy adjanak számára megfelelő elégtételt, valamint a saját költségükön biztosítsanak ennek megfelelő nyilvánosságot" - olvasható a Fővárosi Törvényszék tárgyalási jegyzékében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.