Ilyen lesz Harry herceg és Meghan Markle esküvői tortája

esküvő torta Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Instagramon mutatta be a Kensington palota azt a cukrászt, aki Harry herceg és Meghan Markle esküvői tortáját készíti majd. Azt is elárulták, milyen ízű lesz az édesség.

"Esküvői tortájának elkészítésére Harry herceg és Ms. Meghan Markle Claire Ptak cukrászmestert kérte fel, aki a londoni Violet Cakes cukrászda tulajdonosa. A pár arra kérte Claire-t, hogy citromos-bodzás tortát készítesen, ami megidézi a tavasz ízeit. Vajas krém lesz a sütemény borítása, és élő virágokkal díszítik.
Claire Ptak Californiában nőtt fel, süteményeit szezonális és organikus alapanyagokból készíti. Meghan Markle korábban már találkozott a cukrásszal, amikor életmódportáljára készített vele interjút. Harry herceg és Ms. Markle már izgatottan várja, hogy megkínálhassa vendégeit a tortával május 19-én, az esküvőjük napján, a Windsori katélyban" - szól a közlemény, amihet Claire Ptak fotóját is posztolták.








Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.