Párterápiára jár Hosszú Katinka és Shane Tusup

Forrás: Illyés Tibor / Dave Hunt - MTI -
pszichológus Hosszú Katinka párterápia Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka és Shane Tusup próbálják rendbehozni kapcsolatukat. A minap együtt is látták őket, most pedig kiderült, hogy párterápiára járnak.

A Bors uszodai forrásból úgy értesült, hogy Katinka és férje, Shane úgy próbálja megoldani a házassági gondokat, hogy párterápiára járnak. Az úszónő dönött úgy, hogy segséget kérnek.

"Katinka ötlete volt. Az Iron Lady Amerikában pszichológiát végzett, ezért jól tudja, hogy szakember segítségével hamarabb lehet rendezni a konfliktusokat" - mondta egy informátor a lapnak. Ezt azért is meglepő, mert pont Hosszú volt az, aki beadta a válókeresetet, és aki szakított férjével, mert olyasmi történt, amit már nem tudott elviselni.

Párterápiára jár Hosszú Katinka és Shane Tusup Forrás: Illyés Tibor / Dave Hunt - MTI

Tusup egyébként elköltözött abból a budai lakásból, ahol Katinkával laktak. A Borsnak az egykori szomszéd azt mesélte, hogy Katinka novemberben költözött el, Shane pedig néhány hete.

A lap elérte Hosszú Istvánt, Katinka édesapját, aki szűkszavúan nyilatkozott.
"Örülnék, hogyha türelmesen várna mindenki arra, hogy mi kerekedik ki ebből az egészből" - mondta Katinka édesapja, aki hangos nevetéssel reagált arra az uszodai pletykára, hogy Katinka várandós lenne.

Viaszbaba - Színésznőt szeretettem: öngyilkossággal fenyegetőzött a leszbikus magyar színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20180320-viaszbaba-szinesznot-szeretettem-ongyilkos-akart-lenni-a-leszbikus-magyar-szineszno.htmlHamarosan kiderül, ki is az a leszbikus magyar színésznő, aki nyolc évig tartó élettársi kapcsolatban volt kedvesével, Krencsey Hellával. A két éve húzódó történetből bírósági ügy lett, aminek közeljövőben megtartják az első tárgyalását.TV + SztárokOrigoIlyen lesz Harry herceg és Meghan Markle esküvői tortájahttp://www.life.hu/sztarok/20180320-ilyen-lesz-harry-herceg-es-meghan-markle-eskuvoi-tortaja.htmlAz Instagramon mutatta be a Kensington palota azt a cukrászt, aki Harry herceg és Meghan Markle esküvői tortáját készíti majd. Azt is elárulták, milyen ízű lesz az édesség.TV + Sztárok--Hódi Pamela vallomása: "Sok évig elnyomásban éltem"http://www.life.hu/sztarok/20180320-hodi-pamela-vallomasa-sok-evig-elnyomasban-eltem.htmlHódi Pamela Várkonyi Andrea műsorában mesélte el, hogyan érezte magát Berki mellett.TV + Sztárok--Cynthia Nixon, a Szex és New York sztárja indul New York állam kormányzói tisztségéérthttp://www.life.hu/sztarok/20180320-cynthia-nixon-a-szex-es-new-york-sztarja-indul-new-york-allam-kormanyzoi-tisztsegeert.htmlCynthia Nixon, a Szex és New York című sorozat egykori sztárja hétfőn bejelentette, indul New York állam kormányzói tisztségéért - írta a BBC hírportálja.TV + SztárokOrigoErre senki sem számított: újra együtt mutatkozott Hosszú Katinka és Shane Tusuphttp://www.life.hu/sztarok/20180320-ujra-egyutt-mutatkozott-hosszu-katinka-es-shane-tusup.htmlHosszú idő után végre együtt mutatkozott Hosszú Katinka és edző-férje, Shane Tusup. Hétfőn délelőtt, edzés után együtt hagyták el a Duna Arénát - írja a Blikk.TV + SztárokOrigoTetoválásai miatt lett az internet sztárja a pucérkodó modell (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180317-tetovalasai-miatt-lett-az-internet-sztarja-a-pucerkodo-modell-klaudia.htmlKülönleges helyeken és helyzetekben meztelenkedik a tetovált testű szlovák modell, Klaudia.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.