A bíróság dönt Berki Natasa Zselyke felügyeleti jogáról

Forrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela -
Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke tárgyalás bíróság felügyelet gyerek Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bírósághoz fordult Hódi Pamela és Berki Krisztián, hogy ott döntsenek kislányuk, Nati felügyeleti jogáról.

Tavaly ősszel szakított egymással Hódi Pamela és Berki Krisztián. Kapcsolatuk azóta is nagyon feszült, rengeteget vitáznak azon, hogy mikor és kivel töltse idejét kislányuk. Bár először abban állapodtak meg, hogy Natit 50-50 százalékban nevelik majd, ez mégis működésképtelennek bizonyult és a szülők végül bírósághoz fordultak, hogy ott döntsenek a felügyeleti jogról. A tárgyalásra június elsején kerül majd sor.

Berki Krisztién a Ripostnak elmondta, gyermeke nevelésének minden költségét vállalja.

Gyerektartást eddig sem fizettem, ezután sem szándékozom. Nem tartani, hanem nevelni kell egy gyereket. Ennek ellenére, ahogyan a születésétől fogva minden költségét vállaltam, amíg erőm engedi, vállalom a továbbiakban is"

A bíróság dönt Nati felügyeleti jogáról Forrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela

A lap megkereste Hódi Pamelát is, aki szintén várja már a bíróság döntését.

A mai napig nem tudom elérni telefonon, mert le vagyok tiltva, ezért kell, hogy végre a bíróság döntsön. Nem újdonság, hogy Krisztián 50 százalékos felügyeleti jogot kér, de ebbe nem fogok belemenni, azt ki kell érdemelni" – mondta Pamela.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.