Nádai Anikó VV Aurelio szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két napja röppent fel a hír, hogy Nádai Anikó és VV Aurelio szakítottak. Mindkét celeb eltüntette a szerelmes fotókat a közösségi oldalakról, csak azok maradhattak, amin baráti társaságban szerepelnek.

Mindenki meglepődött azon, hogy Nádai Anikó és VV Aurelio egymásba szeretett. Sokan fogadásokat is kötöttek akkor, hogy ez a szerelem bizony nem lesz tartós. Nos, úgy tűnik, nekik lett igazuk. A fiatalok tavaly decemberben jöttek össze, és pár hete döntöttek úgy, hogy külön folytatják - írja a Blikk. A lap információi szerint nagyon szeretik egymást emberileg, ám az egymás iránti érzelmeik már nem elegendőek egy komoly kapcsolat folytatásához.

Nádai Anikó és VV Aurelio - az első és egyben utolsó nyilvános megjelenésük együtt a Story Gála volt Forrás: Polyák Attila/Origo

Aurelio és Anikó már a munkában is külön utakon jár, február elejen óta nem dolgoznak együtt. A bajai srác akkor igazolt át az Anikó-show bemelegítőemberi posztjából Sebestyén Balázs műsorába. Azóta a Fal felvételeinél dolgozik.

Kisbabát vár Németh Dorottya, fitnesz világbajnok: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180331-kisbabat-var-nemeth-dorottya-fitnesz-vilagbajnok-foto.htmlNémeth Dorottya kétszeres fitnesz világbajnok kisbabát vár. Boldogságát követőivel is megosztotta.TV + Sztárok--Berki Krisztián és Katona Renáta közös vállalkozásba kezdenek: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180331-berki-krisztian-es-katona-renata-kozos-vallalkozasba-kezdenek-foto.htmlBerki Krisztián és Katona Renáta, Mazsi közös vállakozásba kezdenek: sportruhákat fognak tervezni és készíteni.TV + Sztárok--Hosszú Katinka: "Nehéz időszak áll mögöttünk a magánéletünk miatt"http://www.life.hu/sztarok/20180331-hosszu-katinka-interju-nehez-idoszak-all-mogottunk-a-maganeletunk-miatt.htmlMegtörtént végre, amire az egész ország várt: újra együtt Hosszú Katinka és Shane Tusup. Hosszú idő után végre közös fotót posztoltak, amiből az sejthető, hogy a legjobb úton járnak afelé, hogy megoldják problémáikat. Az úszónő őszintén beszélt magánéleti válságárról. TV + SztárokVV Fanni állítólagos gyilkosának volt ügyvédjétől is DNS-mintát vesz a rendőrség: ezérthttp://www.life.hu/sztarok/20180331-vv-fanni-allitolagos-gyilkosanak-volt-ugyvedjetol-is-dns-mintat-vesz-a-rendorseg-ezert.htmlVV Fanni gyilkosságának ügyében még mindig nincs egyértelmű bizonyíték: a rendőrség nagy erőkkel nyomoz, vajon, ki vagy kik ölhették meg az egykori villalakót.TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa Palvin Barbival szurkolt Dzsuzsák Balázsnak: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180331-demcsak-zsuzsa-palvin-barbival-szurkolt-dzsuzsak-balazsnak-foto.htmlDemcsák Zsuzsa és Palvin Barbi együtt izgultak a magyar válogatottért. Ennyire jóban vannak?TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.