Korda György halála után Balázs Klári viszi tovább a Villa Kordát

Forrás: Viasat3 -
Korda György halál Balázs Klári szerződés Korda Villa Villa Korda végrendelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korda Gyrögy élete munkájaként tekint a Villa Kordára, szeretné ha halála után felesége, Balázs Klári nem adná ne el, hanem tovább vinné a szállodát. Erről írásban is megállapodtak.

Bár Korda György nem szeret az elmúlásra gondolni, mégis írásban erősítette meg feleségével, Balázs Klárival azt a szándékát, hogy halála után a Villa Korda névre keresztelt szállodájukat nem adja el, hanem tovább viszi. Az énekes ugyanis élete fő művének tartja a Villa Kordát, amelyet nemrégiben fel is újítottak.

Korda György és Balázs Klári felújították a Villa Kordát Forrás: Viasat3

"Fél év telt el azóta, hogy befejeződött a felújítás. Rengeteg pénzünkbe kerül, nem kértünk támogatást, mindent a saját zsebünkből fizettünk ki. A szállodát kívül-belül új köntösbe öltöztettük. Olyanra formáltuk, hogy a mi elvárásainkat is kielégítse" - mesélte a Ripostnak Korda György, aki azt is elmondta, hogy több évbe fog telni, mire a szálloda kitermeli a bele fektetett összeget. Szeretné azonban, hogy halála után is úgy folyjon a munka, ahogyan most.

"Minden a Jóisten akaratától függ, hogy mennyi időt ad nekem itt a Földön. De az biztos, hogy ha én nem leszek már, a Villa Korda akkor is működni fog. Megegyeztünk Klárikával, hogy ő viszi tovább" - mondta Korda György, aki a közös gyermekükként gondol a hotelre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.