Berki Krisztián véletlenül maradt fent a Tinderen: ő mesélte el

Forrás: TV2 -
Tinder magyarázat Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva és Berki Krisztián élő adásban feszültek egymásnak, amikor az egykori villalakó nehezményezte, hogy nem hagyja kibontakozni őt társa műsorvezetőként. A nyilvános csatározásban a botrányhősnő elmondta: Berki fent van a Tinderen, amit a műsor szüneteiben szívesen nézeget is...

Baukó Éva szerint Berki Krisztián hiába boldog párkapcsolatban él, mégis a Tinderen nézegeti a csajokat a műsor szüneteiben. A showman eddig nem szólalt meg az üggyel kapcsolatban, egészen mostanáig.

Berki Krisztián Forrás: TV2

"Igen, én vagyok fent a Tinderen - kezdte Berki a Blikk kérdésére - Készítettünk egy cikket a a saját hírportálomra, ezért regisztráltam a társkeresőre. Nem töröltem le magam, mert teljesen mindegy, hogy fenn vagyok-e, olyan ez számomra, mint az iwiw."

A lap Berki új szerelmét, Mazsit is megkérdezte a történtekről.

Jót nevettem ezen az egeszén. Ha van rá ideje, akkor nyugodtan. De

teszek róla, hogy ne legyen energiája ilyesmivel foglalkozni.

Nincs köztünk féltékenység, maximálisan megbízunk a másikban, ráadásul láthatjuk egymás telefonját, nincsenek titkok, így nem zavar, ha Krisztián fent van a Tinderen"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.