Kerényi Miklós Gábor kiakadt, amiért leveszik a műsorról a Rómeó és Júliát

Forrás: MTI/Kovács Attila -
Kerényi Miklós Gábor Rómeó és Júlia Operettszínház metoo KERO
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zaklatási botrányai miatt került el az Operettszínháztól Kerényi Miklós Gábor, akinek úgy tűnik, a darabjait is leveszik a műsorról. Illetve egyet, a Rómeó és Júliát, ami miatt újabb posztot írt KERO közösségi oldalára: leszögezte, küzdeni fog.

Kerényi Miklós Gábor hosszú hónapokig tartó hallgatás után egyre többször szólal meg vagy a Facebook-oldalán, vagy különböző csatornákon. KERO a zaklatási botrányok miatt burkolózott csendbe, és ezért kellett távoznia az Operettszínházból is, de darabjait nem vették le a műsorról. Most azonban úgy tűnik, ez is elérkezett: a hírek szerint a Rómeó és Júliát nem játsszák tovább. Ezért szólalt fel KERO, és leszögezte, küzdeni fog.

Kerényi Miklós Gábor sajnálja, hogy leveszik a műsorról a Rómeó és Júlliát Forrás: MTI/Kovács Attila

"A Budapesti Operettszínház ikonszerű musicaljét, a Rómeó és Júliát leveszik a műsorról. A sírás fojtogat. Utolsó csepp véremig is küzdenék a Rómeó színpadon maradásáért....utolsó csepp véremig küzdeni fogok" - kezdte KERO Facebook-posztját, majd felidézett néhány kedves emléket a Rómeó és Júlia bemutatóiról.

Vujity Tvrtko levette a baseballsapkáját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180418-vujity-tvrtko-levette-a-baseballsapkajat-foto.htmlSzokatlan dolgot tett Vujity Tvrtko: levette a baseballsapkáját és megmutatta, mi van alatta. TV + Sztárok--Keszthelyi Viviennel jár Ralf Schumacher fia, David Schumacherhttp://www.life.hu/sztarok/20180418-keszthelyi-viviennel-jar-ralf-schumacher-fia-david-schumacher.htmlA német sajtó kiderítette, hogy Ralf Schumacher fia, David Schumacher egy gyönyörű magyar lányt szeret, méghozzá Keszthelyi Vivient, aki szintén versenyző. TV + Sztárok--Kirúgták munkahelyéről Krencsey Hellát, a Viaszbaba szerzőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180418-kirugtak-munkahelyerol-krencsey-hellat-a-viaszbaba-konyv-szerzojet.htmlKrencsey Hella titokban élt nyolc évig párkapcsolatban egy színésznővel. A lány most a TV2 Mokkájában vallott arról, hogy lehetetlenítette el az életét a híres sztár. TV + SztárokOrigoItt tart Krencsey Hella és a leszbikus magyar színésznő ügyehttp://www.life.hu/sztarok/20180418-itt-tart-krencsey-hella-es-a-leszbikus-magyar-szineszno-ugye-birosag-elott.htmlKrencsey Hella titokban élt nyolc évig párkapcsolatban egy színésznővel. A szakítás után a művész bántalmazás miatt beperelte őt. Hella viszont azt állítja, pont, hogy a színésznő bántalmazta őt - ezt pedig képekkel is tudja bizonyítani. A Mokkában őszintén vallott érzéseiről a leszbikus szerető, a jogi lépésekről pedig Kiss D. Csaba ügyvéd nyilatkozott.TV + SztárokOrigoKevin és Karesz váratlan helyzetekbe keverednek, segítenek a kutyatartóknakhttp://www.life.hu/sztarok/20180418-kevin-es-karesz-varatlan-helyzetekbe-keverednek-segitenek-a-kutyatartoknak.htmlCsak semmi pánik, nem a Reszkessetek betörök kis bajkeverője próbálja lehűteni az épphogy csak ébredező tavaszt, a közösségi médiában egyre népszerűbb Kevin kutya jelentkezik saját műsorral az RTL Klubon. A Reggeliből örökbefogadott árva kutyus mára igazi kanapéblöki lett, aki május 5-től szombaton délelőttönként gazdájával, Molnár Karesszel várja a nézőket a Pacsi! című kutyás reality-magazinban. Az egyre népszerűbb városi kutyás életforma számos kérdést vet fel még a legnagyobb állatbarátok körében is, a Pacsi!-ban ezekre próbálják együtt megtalálni a válaszokat, emellett pedig minél több menhelyi kutyusnak segítenek otthonra lelni. TV + Sztárok--Volt barátja károsította meg Fresh Andithttp://www.life.hu/sztarok/20180418-volt-baratja-karositotta-meg-fresh-andit-kolcson.htmlElképesztő történetről számolt be Fresh Andi a FEM3 műsorában, elárulta, egyszer egy korábbi barátja 300 ezer forinttal károsította meg. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.