Árpa Attila életmódjáról és magánéletéről árult el titkokat

Fotó: Polyák Attila - Origo -
életkor párkapcsolat Árpa Attila főzés táplálkozás magánélet életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel az 50-hez is formában tartja magát Árpa Attila, aki nemcsak amerikai focival edzi testét, hanem ketrecharccal is. Magánéletéről is elárult néhány pikáns részeltet.

"A magánéletem egy brazil szappanopera és egy felnőttfilm között mozog" - mondta Árpa Attila, amikor a Fem3Café műsorában arról kérdezték, jelenleg van-e barátnője. Leszögezte: szavait nem kell félreértei, stabil párkapcsolatban él.

A 46 éves színész azt mondja, nem szégyelli a korát, az amerikai focinál használt mezén is ez a szám díszeleg. Ahogy ő fogalmazott: kiegészítő sportként pedig ketrecharcolni jár. Szerinte az 50 az új 30, nem aggódik kora miatt.

Arról is beszélt, hogy imád lányával lenni, akit nagyon érdekel a szereplés, a szinkronszínészet, nagyjából 50-50 százalékban osztoznak a felügyeleten a kislány édesanyjával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.