Levélben közölte a rajongókkal Shane Tusup: Hosszú Katinka megcsalta Dudás Dániellel

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka -
Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shane Tusup csütörtök este a közösségi oldalain levelet tett közzé rajongóinak, amelyben arról ír, miért ment tönkre a házasságuk Hosszú Katinkával. Az úszóedző elmondta, felesége megcsalta edzőpartnerével, Dudás Dániellel. 

Tusup a levélben többek között arról ír, hogy Hosszúval már novemberben megromlott a házasságok, Katinka pedig húsvétkor el is ismerte a félrelépést, de mivel ő hisz a házasság intézényében, megigérte, hogy dolgozni fog azon, hogy túl tudjon lépni a történteken. Hozzátette, mindent megtett ezért, de viszonzásul nem kapott semmit, egyedül dolgozott azon, hogy elfelejtsék a múltat, Hosszú pedig másodszor is félrelépett Dudás Dániellel.

Hosszú Katinka és Dudás Dániel egy közös edzés után Forrás: Facebook Hosszú Katinka

„November végén a semmiből, egyik pillanatról a másikra válságba került a házasságunk, Katinka pedig minden reményt megtorpedózott azzal, hogy elhitette velem, csak én vagyok a hibás mindenért" – írja „Húsvét hétvégéjén Katinka végül elismerte, hogy megcsalt. Tisztelve a házasság fogalmát, megígértem, hogy megpróbálok megbocsátani. Ám akárhogy próbálkoztam, hogy helyreállítsuk a dolgokat, az ő részéről sosem volt tapasztalható, hogy ugyanezt szeretné. Helyette újra megcsalt Dudással. Másodszor. Innen már nem volt visszaút" - olvasható.

Hosszú Katinka és Shane Tusup Forrás: Facebook/Hosszú Katinka

Az edző arról is ír, hogy ha visszatekint az elmúlt tíz évre, már abban sem biztos, hogy felesége elköteleződése valódi volt. Tusup elmondása szerint az életét tette fel arra, hogy vért és verejtéket nem sajnálva megvalósítsák Katinka gyerekkori álmait. A kapcsolatuk úgy érzi, ezek után hazugságokra épült és most már biztos benne, hogy Katinka soha nem is szerette. „Őszintén hiszem, hogy sosem szeretett, egyszerűen szerette, ahogy neki szenteltem magam" - írja.

Shane Tusup (@tusup11) által megosztott bejegyzés,

Csütörtökön először Hosszú Katinka jelentkezett bejegyzéssel, miszerint visszavonhatatlanul elválnak útjaik Tusuppal, később az úszónő Facebook-oldala is eltűnt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.