Növényi Norbert pszichológus segítségét kérte, fel kell dolgoznia, ami történt

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
pszichológus Növényi Norbert börtön bíróság botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adócsalás és magánokirat-hamisítás miatt első fokon három és név hónap börtönre ítélte a bíróság Növényi Norbertet. Az ítélet ugyan nem jogerős, ám az utóbbi évek megpróbáltatásai miatt pszichológus segítségét kérte az olimpikon.

"Mindenemet elvesztettem, tönkretett ez az egész, és ráment nyolc évem! Nem szégyellem bevallani: pszichológus segítségét kellett igénybe vennem ahhoz, hogy feldolgozzam ezt a helyzetet. Megszégyenítő, megalázó helyzetbe kerültem. Ha nincsenek a barátaim, akkor most nem lenne hol laknom" - mondta a Ripostnak Növényi Norbert, akit a bíróság első fokon adócsalás és magánokirat-hamisítás miatt három év négy hónap börtönre ítélt.

Növényi Norbert fellebbezni fog Forrás: MTI/Illyés Tibor

"Ezt nem lehet ép ésszel kibírni! Nincs más hátra, az ügyvédemmel most fellebbezünk a felmentésemért" - mondta a sportoló, akitől az olimpiai járadékát is megvonták, így a család havi 250 ezer forinttól esett el. Emmelett több tisztségéről is le kellett mondania.

Fiesta-botrány: Knapik Tamás állítja, Csordás Tibi miatt ivotthttp://www.life.hu/sztarok/20180612-fiesta-botrany-knapik-tamas-allitja-csordas-tibi-miatt-ivott.htmlAz egykor nagysikerű Fiesta zenekar tagjai évek óta harcban állnak egymással, Knapik Tamás pert is indított Csordás Tibor ellen, hiszen állítása szerint jogtalanul használja a zenekar nevét. A zenész elárulta, Tibi életmódját akkoriban sem lehetett bírni, még ő is piált miatta. TV + SztárokOrigoRose McGowen 10 év börtönt is kaphat drogbirtoklás miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180612-rose-mcgowen-10-ev-bortont-is-kaphat-drogbirtoklas-miatt-birosag.htmlRose McGowen nehéz helyzetbe került: drogbirtoklásért akár 10 év börtönbüntetést is kaphat. TV + Sztárok--Varga Iza csodálatosan néz ki: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180612-varga-iza-csodalatosan-nez-ki-foto.htmlVarga Izától nagyon távol áll a magamutogatás, de a sugárzó szépsége és csodálatos alakja az egyszerű, visszafogott fotókon is látszik. A rajongók is észreveszik! TV + Sztárok--ViaszBaba: feltörték a könyv Facebook-oldalát, mindent töröltek a színésznőrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180612-viaszbaba-feltortek-a-konyv-facebook-oldalat-mindent-toroltek-a-szinesznorol.htmlKrencsey Hella Facebook-oldalán közölte, hogy újabb online "támadás" érte: feltörték az oldalát és töröltek mindent, ami a színésznővel kapcsolatos. TV + SztárokOrigoTóth Gabi félmeztelen fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180612-toth-gabi-felmeztelen-fotot-posztolt-magarol.htmlTóth Gabi egy félmeztelen fotót töltött fel közösségi oldalára rajongói legnagyobb örömére. TV + SztárokOrigoVerebes István első felesége prostituált volthttp://www.life.hu/sztarok/20180612-verebes-istvan-elso-felesege-prostitualt-volt.htmlVerebes István saját könyvében vallott múltja pikáns részletéről. Kiderült, hogy első felesége prostituált volt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.